İkizler Burcu Çocukları

Mevsim olarak ilkbahar sonunu temsil ediyor. Hava bu zamanda değişkendir ve bu değişkenlik İkizler çocuklarının içgüdüsel sahip oldukları bir özellik olarak dışarıya yansır.

22 Mayıs – 21 Haziran arası doğan çocuklar

Elementi Hava olan İkizler; 22 Mayıs – 21 Haziran arasında doğanlardır. Bazı senelerde 21 Mayıs  doğumlular da İkizler e denk gelmektedir.

Mevsim olarak ilkbahar sonunu temsil ediyor. Hava bu zamanda değişkendir ve bu değişkenlik İkizler çocuklarının içgüdüsel sahip oldukları bir özellik olarak dışarıya yansır.

Düşüncelerinde, kararlarında sık sık değişimler görebilirsiniz.  Çok hızlı düşünürler, çevrelerine, bulundukları duruma çok hızlı adapte olurlar.

Uzun süre bir yerde kalmak istemezler,  uzun süren oyunlara (Satranç gibi) konsantre olmakta güçlük çekerler ve bu tarz oyunlardan, aynı uzun süren yolculuklarda olduğu gibi, çabuk sıkılırlar.

Çok eğlencelidirler, her grupta aranan kişi olurlar, çünkü güzel espriler, onların işidir. Kelimeler  onların hazinesidir. Çok konuşurlar, yükselenleri de İkizler ise, konuşurken ellerini de kullanırlar.

Merkür yönetiyor onları… Tanrıların habercisi, iletişim Tanrısı Hermes ile bağdaştırılır. O Yüzden iletişim kurmak, onların en büyük ihtiyacıdır. Onun cep telefonunu, bilgisayarını elinden almak ona verilen en büyük ceza olur, bunalıma girebilir bu yüzden. Özgürlüğüm kısıtlanıyor hissine kapılır, o zaman hasta da olabilir.

İkizlerin hassas organları elleri, akciğerleri ve omuzlarıdır. Stres anında bu organlarından bilincine sinyaller gelir, yani hasta olur. Akciğerleri hassas olduğu için, ileriki yaşlarda özellikle sigara  içmemeleri gerekiyor.

Merkür ; akıl, iletişim, konuşma… potansiyelleri veriyor, o yüzden yabancı dil öğrenmeye yatkın olurlar.

Maymun iştahlı olurlar. Bir hobiye başlarlar, sonra sıkılırlar başka bir hobiye geçerler…

Akılla ve elleriyle bağlantılı, kısa süreli oyunlar  içeren oyuncaklar onlara uygun olur. Sanatsal yönleri varsa, havayı titreştireceği çalgılar onlara çok iyi gelir.  (mızıka, flüt, trompet…)

Bunlar genel doğrulardır, ancak  kişiye özel doğum haritası farklı özellikler  gösterebilir.

AYIN ÇOCUKLARI

Emir Bayarslan
3 YAŞINDA
Emir… Erkek ikizler bebeği
Emir asla zorla birsey yapmaz çabuk morali bozulur paylaşımcı cana yakın.

Umay Sert
1 YAŞINDA
Umay… Kız ikizler bebeği
dışa dönük ve güler yüzlü bir bebek. Meraklı, öğrenmeye açık ve aynı zamanda taklitçidir.

Leyla Nil Yener
3 YAŞINDA
Leyla… Kız ikizler bebeği
Güldü mü gözlerinin içi gülen gülmeyi ve güldürmeyi seven eğlenceli komik doğayı seven özgür ruhlu çılgın bir çocuktur.

Astroloji Eğitmeni ve Danışmanı

Start typing and press Enter to search