Aslan Burcu Çocukları

23 Temmuz – 22 Ağustos  arasında  doğanlardır.

Yaz ortasını temsil eder Aslan burcu, o yüzden sabit  burçlardandır. Yani kararlılık gösterirler,  Liderlik potansiyelleri içgüdüsel olarak vardır. 

Aslan  çocuklarının  en önemli ihtiyaçları kendilerini  gösterme iç güdülerinin görünür olmasıdır. Güneş yönetiyor,  o yüzden yaşam enerjileri çok yüksektir. Şahsiyetlerini, yönetme, koçluk yapma, başkan olma potansiyellerini hep göstermek isterler.

Eleştiri kabul etmezler bir türlü ama pohpohlanmaya, takdir edilmeye özellikle bu çocukların çok ihtiyaçları vardır.

Kalitenin anlamını  bilirler ve kaliteli şeyler giymek isterler ve o yüzden de marka meraklısı olurlar. İmitasyon asla kullanmazlar.

Ateş elementine sahiptir ama ateşin kor halidir, yani en ağır ateş. Sıcak kanlı, giyimiyle, kuşamıyla, saçlarıyla, duruşuyla aynı bir Aslan gibi  dikkat çekici  olurlar.  Gayet belirgin ve kararlı  hallerini  dışarıya yansıtırlar. 

Kendilerini ve bu niteliklerini  gösteremezlerse o zaman da strese girerler, hassas organları, kalp ve kan dolaşım sistemleridir. Strese dayalı, tansiyon, şeker ve diğer damar hastalıkları  ilerde görülebilir.

Aslan çocuklarına yaratıcılığını gösterebileceği oyuncaklar çok iyi gelir.  Özellikle  lego, puzzle, oyun  hamuru, yapı blokları  gibi oyuncaklar… Özellikle  yaratıcı düşünceyi  geliştirirler. Ve en önemlisi bu tarz oyuncaklarla oynarken Aslan çocuklarını  yönlendirmemek gerekiyor, çünkü  ancak aklını özgür bırakırsanız, yaratıcılığı ortaya çıkar ve son derece mutlu olurlar. 

Hangi mesleği seçerlerse seçsinler, patron, yönetici, lider  olma potansiyelleri çok fazladır. 

Çocuklar her şeyi anne ve babasından öğreniyorlar. Flexible olmayı, durumlara göre değişkenlik gösterebilmeyi özellikle Aslan burcu çocuklarının küçük yaşlarda  öğrenmeleri  gerekir. Bunu tabii ki lafla öğretemezsiniz, ama anne –baba bir olay yaşadıklarında uyum ve ahenk  için ne kadar çaba gösterdiklerini, ne kadar ve niye değişim yapabildiklerini, fedakarlıklarını özellikle Aslan çocuklarına göstermelidirler. Öbür türlü, ilerde  dediğim dedik, astığım astık …gibilerinden  yaşamaları çok olasıdır. 

Tabii ki bütün bu anlattıklarım çok  genelyalın ve yorumsuz bilgilerdir. Kişiye özel bilgiler,  kendi doğum haritalarında zaten gizlidir.

Ayın Çocukları

Doruk Gülbüz
7 yaşında
Zorlamaya gelemez, inatçıdır, kendi dediği olsun ister, ailesine çok düşkündür ve duygusaldır 🙂

Mert Nişancı
2 Yaşında
Mert bebekliğinden itibaren burcunun tüm karakteristik özelliklerini taşıyor. Gezmeyi ve insanlarla iletişim halinde olmayı çok sever , neşeli ve enerjiktir , sabırsızdır , çokça duygusaldır ve duygularını belli etmekten hiç çekinmez 🙂

Ada Eryılmaz
7 yaşında
Çevresine duyarlı, her zaman bakımlı, ne istediğini çok iyi bilen ve kendini iyi ifade eden bir çocuk. Sahnede olmaktan büyük keyif alır.

Astroloji Eğitmeni ve Danışmanı

Start typing and press Enter to search