Akrep Burcu Çocukları

23-24 Ekim – 21-22Kasımarasında  doğanlardır.

Sonbaharın ortasını temsil eden bir burçtur. Mevsim ortasına gelen  diğer burçlar gibi, (Boğa, Aslan) bunlar da kararlı burçlardır. Fakat diğerlerine göre aralarında çok büyük  fark var. Burada kışa hazırlık  dönemidir. Zorlu  bir dönem bekliyor, tabiat içe döner, kendini korumaya alır. Hayvanlar korunacak in ararken ağaçlar da kışa hazırlık yaparak, yapraklarını dökmeye başlarlar… Ve  bu dönemin içine doğmuş  olan bu çocuklar bu yüzden genelde içe kapanıktırlar ve kendilerini güvende hissetmeye ihtiyaçları var. Ölüm korkusunu içgüdüsel bilirler ve o yüzden yaşamayı da en çok bilen burçtur.

Su grubudur, ama suyun göl halidir, yani sınırları vardır. O yüzden özellikle akrep  çocuklarınaufak yaşlarında  sınırlarını öğretmek çok önemlidir. Su grubu olması nedeniyle hem kendini hem de içinde bulunduğu durumu değiştirme özelliği vardır.

Suyun, katı hale geçerken, kapalı şişeyi patlatması gibi,  Akrep çocuklarının da köklü değişimleri yapma potansiyelleri olur. 

Çok etkileyici ve etkilenen çocuklardır. Manyetizmaları, çekici halleri vardır. 

Maddeyle ilgilenirler, suyun en somut burcudur. Bu yüzden gerçek ve katı, somut bilgilere ihtiyaçları vardır. Bu çocuklara yalan asla söylemeyiniz.Çünkü eninde sonunda  gerçekleri ortaya çıkartırlar. 

Yönetici gezegenleri Mars ve Pluton onlara fiziksel enerji, aksiyon alma gücü, tutkuyla bağlanma, gizemli olma potansiyelleri  veriyor. Fiziksel enerjileri ve libidoları çok yüksek çocuklardır. Onları spora yönlendirmek çok önemlidir, çünkü fiziksel enerjilerini maddeye dönüştürmeleri gerekiyor. Öbür türlü kendilerini kısıtlanmış hissederlerse, bunalıma da düşerler.

Küçükken en çok soru soran çocuklar, Akrep  çocuklarıdır,  çünkü kendilerini güvende hissetmek için, bilmeye ihtiyaçları olur. Ailecek bir yere giderken… nereye gidiyoruz, ne zaman  varacağız, kimler geliyor, nerde kalacağız, nerde yiyeceğiz…. İleri yaşlarında bu kadar sorular tabii ki, arkadaşları arasında ya da eşinde  sıkıntı  yaratabiliyor. 

Bir yere gittiğinde oranın hakkını  sonuna kadar vermek isterler, oradan en son çıkan  kişi olurlar.

Stresteyken üreme organlarından sinyaller gelir. Hassas organları üreme organlarıdır.

Akrep çocukları gizemli oyunları severler. Harry Potter tarzı hikayelerden, o tarz filmlerden, ayrıca mumlardan ve  strateji geliştiren oyunlardan çok keyif alırlar. 

Psikoloji, atom mühendisliği gibi derin araştırmalar isteyen meslekler, doktor, mühendis… Akrep çocuklarına  genelde uyar. Tabii ki bütün bu anlattıklarım çok  genel  bilgilerdir. Kişiye özel bilgiler,  kendi doğum haritalarında gizlidir.

Ayın Çocukları

Ahmet Aren Necef

İnatçı, sahiplenici, şeytan tüylü- sosyal

Ece Yallagöz

Ece dünyanın en sosyal çocuğu olabilir ilişki kurmakta hiç zorlanmaz. Oyunu kurmaktan hoşlanır hep lider , grup başı olmak ister.

Barlas Karan Korkmaz

Karan sarılmayı ve sevgisini göstermeyi bilen sevgi dolu bir çocuktur.Karan çok hızlı, güçlü bir çocuk olduğu için çoğu zaman ona yetişmek başetmek zordur.:)

Mete Albayrak

Mete sıcakkanlı, etrafını dikkatle inceleyen, hikaye dinlemeyi çok seven, biraz inatçı bir çocuktur. Parkta arkadaşlarıyla ve hayvanlarla vakit geçirmeyi çok sever.

Astroloji Eğitmeni ve Danışmanı

Start typing and press Enter to search