Yay Burcu Çocukları

23 Kasım – 22Aralıkarasında doğanlardır.

Mevsim olarak sonbaharın sonunu temsil eden bir burçtur.  Akrep zamanında kışa hazırlık vardı, burda artık son  kontroller yapılır. Yiyecekler, yakacaklar son defa kontrol edilir. Ve  bu dönemin içine doğmuş  olan bu çocukların bu yüzden hep  ileriki yaşlarında da son kontrolleri yapma  ihtiyaçları olur.Okula giderken  çantalarını kontrol etme, bir yere giderken evini, bavulunu  kontrol etmeler…

Ayrıntıları görebilmesi için bilgiye sahip olması lazım. Mevcut bilginin ötesine geçer,  ayrıntıları inceler, görme yeteneği, bilgi sayesinde gelişmiştir. Mevcut bilginin ötesine ihtiyaç duyulan dönem, hareketli olmak gerekir, kontrolleri yapabilmek için dolaşmak lazım. Ayrıntıcı, detayları merak eden  çocuklar olurlar. Maceraperest olurlar, risk alabilirler, gezmeye, özellikle doğada dolaşmaya bayılırlar. 

Ateş  grubudur, mevsim olarak da değişken hava şartları, onların kişiliğinde değişkenliğe,  hareketli, heyecanlı olmaya yol açar. Sıcak kanlı olurlar.Rahat, neşeli tipler olurlar.

Yönetici gezegeni Jupiter;  onlara iyimserlik, iyimserlikten dolayı şanslı olma halleri verir. Onlar için her şey son dakikada olabilir. Randevulara son dk da yetişirler, sınavlara son gün çalışırlar… Merak etme,  detayları araştırma, sorgulama, felsefikdüşünme  potansiyelleride Jupiterle bağlantılıdır. Ayrıca Jupiter;  en büyük gezegen olması itibariyle,  büyüteç görevi de görür. Olayları aşırı büyütmesi, abartılı konuşmalar yapması o yüzdendir. 

Yay çocukları haksızlığa en çok feveran eden çocuklardır. Onların kendi adaleti vardır, “benim kurallarım, benim hakkım, benim hukukum…”,derler. O yüzden evde, okulda her yerde haksızlığa tahammül edemezler. 

Ögrenmeyeihtiyaçları  var. Öğrenme ihtiyacını engellersen, bilgi toplamak için gezmesini, özgürlüğünü kısıtlarsan,rahatsızlık duyar ve hasta olur.Hassas organları basenleri, kalçalarıdır. 

Yay çocukları dışarda oynamayı, doğada spor yapmayı severler, salon sporlarından hoşlanmazlar. Kampçılık, izcilik  son derece uygundur onlar için. Bisiklet; çocukken  en sevdiği oyuncaktır, üstünde kendini son derece özgür ve iyi  hisseder. Macera filmleri, çok hoşlarına gider.

Sosyoloji, psikoloji, felsefe, hukukkonularına  yatkınlıkları vardır. Ayrıca detaylarla uğraşan her türlü sosyal konular çok  ilgilerini çeker. Filozof bile olabilirler, yargıçlık, hukukla ilgili meslekler, gezgin, araştırmacı, gazetecilik gibi meslekler,  onlara son derece uygundur.

Ama çocuğunuza özel bilgiler, tabii ki kendi doğum haritalarında gizlidir.

Kuzey Ata Şentürk

6 Yaşında
Eğlenceli, hareketli, sınır tanımayan, kocaman kalpli sevgi yumağı♥️

Karla Hanım Demiröz

5 Yaşında
Özgür ruhludur aklına koyduğunı hemen yapmak ister ve yapar da 🙂 gülmeyi ve etrafındakileri gülümsetmeyi çok sever , sosyallik onun için herşey asla yalnız kalmayı sevmez

Merve Ada Şahin

5 Yaşında
Hayvanları çok sever, yardımseverdir. Neşeli eğlenceli

Asil Bulut Söylen

2 Yaşında
Meraklı ama temkinli, çok konuşkan,neşeli ve komik.

Arden Kerem Erdir

2 Yaşında
İstediği şeyi elde etmek icin sonuna kadar mücadele eden,hırslı ve dans eşliğinde eğlenmeyi,eğlendirmeyi seven bir kişiliği var.

Ali Ege Enguzel

1 Yaşında
Sıcakkanlı, sosyal yönü kuvvetli bir bebek. Aynı zamanda azimli, çok hareketli ve taklitçi 🙂

Astroloji Eğitmeni ve Danışmanı

Start typing and press Enter to search