Oğlak Burcu Çocukları

22 Aralık – 20 Ocak arası doğanlardır.

Oğlak burcu mevsimsel olarak Kış başlangıcını temsil eder.  Soğuk, sert yapıları ondandır, mevsim başlangıcına denk gelen diğer burçlarda olduğu gibi,  durumlara göre değişkenlik gösterirler. Tedbirli olurlar çünkü tabiatta o dönemde zaten tedbirli, tasarruflu olmak vardır. Çünkü önünde zorlu şartlar, koca bir kış mevsimi olumsuzlukları vardır. O yüzden tasarruflu çocuklardır, harçlıklarını biriktirirler ama bu durum cimrilik vermez.

Satürn yönetiyor Oğlak burcunu.Sabır, disiplin, zamanı yönetme, program yapma, metanet duygusu… Bunlara sahiptir oğlak çocukları. Çalışkan olurlar, zirveye çıkma, kariyer planlarını daha küçükken yapmaya başlarlar. Sorumluluk duyguları fazla gelişmiştir. Sebep-sonuç ilişkilerini güzel hesaplarlar. Matematikte başarılı olurlar. Geleneksel tarzı koruma yönünde davranış gösterirler. Çalışma disiplinleri mükemmeldir. 

Ailesi çok önemlidir, sevdiklerine sadık davranırlar, aile köklerini merak  ederler, ileriki yaşlarında aile hatıralarına çok önem verirler.

Hassas organları dizler, kemikler, dişler ve saçlarıdır. Bir kaza sırasında en çok bunlar zarar görebilir. Veya stres altındayken, vücutla ilgili ilk arıza sinyalleri bu organlardan gelir.

Öğretmenlik potansiyelleri çok fazladır. Ayrıca matematik, fen bilgisi içeren teknik meslekleri çok severler ve başarılı olurlar. 

Genelde içe kapanık olduklarından yalnızlığı severler ama küçük yaşta sosyal ilişkiler gerektiren oyuncaklar almanız,  o tür oyunlara dahil etmeniz, onlara iyi gelir. Satranç gibi akıl ve bilgi gerektiren oyunlar onlara çok ilginç gelir ve bu tür oyunları  kolay öğrenirler.

Her Oğlak çocuğu  bu genel potansiyellere  sahip olsa da, kendi doğum haritalarında çok daha fazlası vardır.

Oğuzhan Ali Demir

Karakter özelliği; sevecen, iyi kalpli, zeki ve biraz inatcıdır. 🙂

Elif Mina Enyuce

Sevecen, enerjik oyuncu biraz da muzip.

Masal Aydin

Özgüvenli ve ne istediğini bilen kararlı bir çocuk

Sahra Büyükkaya

Müzikli oyuncaklarla oynamayı ve dans etmeyi seven, enerjik ruha sahip.Sosyal bir çocuk

Astroloji Eğitmeni ve Danışmanı

Start typing and press Enter to search