Cici Doktorum 1 Yaşında

Cici Doktorum Editörü Dr. Merve Başkan ve Cici Doktorum Görsel Yönetmeni İsa Buhur

Hepinize Çocuksu Günler!

12 Sayi, 896 Sayfa, 238 Makale, 20 Röportaj

Cici Doktorum TV de 200 video ABONE OL 130 podcast Podcast Dinle

84 Kişiden Oluşan Dev Yazar Kadromuz ile 1. Yaşımızı Kutladık

Milli Sporcumuz Burak Mataracı’ya bizi yalnız bırakmadığı için teşekkürler.

Yardımcı meleklerim Funda Baykal Çelik, Özge Avar ve Emine Özek Yakar’a teşekkürler

Muhteşem müzisyenlerim Gündoğdu Akın, Atakan Ertekin ve Bujen Arpacık’a teşekkürler.
Ali gül başta olmak üzere Sky Medya’ya, TV 8,5’a ve Muhteşem çekimler için Mert Hürmet’e teşekkürler.
Medicana Ataşehir Hastanesi Genel Müdürü Dr. Y. Gürsoy Yıldırım’a teşekkürler.

Op Dr Funda Öztürk
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı

Çok güzel duygularla çıkarılmış, enerjisi yüksek,güncel bilgilerle  donatılmış, gündemi yakalayan, teknolojiyi  kullanan  muhteşem bir dergi. Önce merve başkan ı sonra da emeği geçen tüm ekibi kutluyorum. 1. Yılınız kutlu olsun.


Dr Gamze Ergil
Ruh Sağlığı Ve Hastalıkları Uzmanı

Bu derginin nasıl bir enerji, şevk ve yoğun çalışma ile ortaya çıktığının yakından şahidi olan biri olarak bir nebze olsun katkım olduğu için büyük mutluluk hissediyorum.
Birinci yılını kutluyorum, yolun açık olsun”cici doktorum”…


Op Dr Burcu Usta Uslu
Göz Hastalıkları Uzmanı

CiciDoktorum dergisi 
Yaratıcısı & editörü Merve gibi her sayısı renkli & dolu-dolu fıkır fıkır bir dergi.
Bilgilendirmekle kalmıyor yaratıcılık & sanata da her daim göz kırpıyor.
Ne demiş atalarımız
‘Tıbbiye’den her şey çıkar arada bir doktor çıkar ‘
İşte Merve hem Doktor & Hem Herşey kategorisinde .
İlk sayılarında benim de katkım olan bu derginin yeni yaşını kutluyorum. nice yaşlarına ‘ Cici Doktorum’

BUSADER İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Yasemin Yakut’a teşekkürler.

Op dr yasemin yakut
Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı

Değerli arkadaşım
Seni tanıdığım günden bu güne kadar elini attığın her işte başarına şahit oldum. Meslek hayatımızda belki bir daha görmeyeceğimiz zorlu geçen Pandemi günlerinde hepimize ışık oldun. Bizim için bir rüyaydı sen gerçek kıldın.
Cici doktorum seninle doğdu bizle büyüdü. Yolun açık başarıların daim olsun.


Dr Tutku Taşkınoğlu
Mikrobiyoloji Uzmanı

Doğum günün kutlu olsun Cici Doktorum
Çocuğunuzun sağlığı ile ilgili önemli bilgiler ve ebeveynlik konusunda bir rehberlik arıyorsanız doğru yerdesiniz.
Cici doktorum, hepsi birbirinden kıymetli uzmanların katkılarıyla hazırlanan birçok yazı, öneri ve videoları ile daha şimdiden muhteşem bir kaynak haline geldi; çocuk gelişimi, eğitimi, sağlığı ve yaratıcı ve sağlıklı yemek önerileri ile referans olarak kullanacağınız harika bir kaynak…

Özlem Aksoy Pilavcı
Eczacı

Hem bir anne hem bir eczaci olarak faydalandigim cicidoktor dergisini tüm yakinlarima ve hastalarima tavsiye ediyorum.Her konuda uzman goruslerinin paylasildigi derginin 1.yilini ictenlikle kutlarim.


Seda Tatay
Beslenme Ve Diyet Uzmanı

Birçok önemli konuya  değinen ve beslenme konusunu da hiç ihmal etmeyip, bu konuda yazmama yardımcı olan Cici doktorum dergisi ve kurucusu Dr.Merve Başkan’a çok teşekkur ederim..


Op Dr Hakan Yenice
Kbb Uzmanı

Söz konusu çocuk ise bazen tedavi ile, bazen bilgi bazen ilgi ile ama bir şekilde destek olabilmek büyük bir keyif. Bu amaçla 1 yıldır ailelere destek veren Cicidoktorum dergisi ekibine uzun soluklu ve başarılı yıllar dilerim . 


Merve İnce
Psikolog

“Cicidoktorum moralimizin çokça bozuk olduğu, evlere kapanmak durumunda olduğumuz bir dönemde sımsıcak enerjisiyle hayatlarımıza girerek hepimize ilaç gibi geldi. Birinci yılını doldururken heyecanından birşey kaybetmemesinin, her sayısının aynı özen ve dopdolu içeriklerle bezenmesinin ardında şüphesiz ki yaratıcısı Doktor Merve’nin mesleğine ve çocuklara olan adanmışlığı ve aşkı var.
Sevgili Cicidoktorum, önümüzdeki yıllarda da aynı coşkuyla devam etmen dileğiyle, iyi ki varsın, iyi ki hayatımızdasın!”

Prof Dr Cem Mesçi
Göz Hastalıkları Uzmanı
Cici doktorum şu ana kadar gördüğüm en başarılı , öğretici ve eğlenceli  sağlık  dergilerinden , editör doktor Merve hanım mesleğine 4 elle sarılan çok bilgili bir doktor, enerjik bir insan. Tebrik ediyorum.


Doc Dr Ferit Kerim Küçükler
Endokrin ve Metabolizma Uzmanı

Böyle cici doktorun böyle cici dergisi olur.


Dr Nurten Korkmaz
Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Uzmanı

Anne çocuk sağlığı bir ülkenin gelişmişlik göstergesidir be bu konuda yaptığınız bilgilendirmeler takdir edilesidir.


Doc Dr Hande Özgün Karatepe
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Uzmanı

Derginin baslangicta donemlerinde birlikte calizma sansimiz oldugu icin o donemdeki emekelerine , çabana cok yakindan eslik ettim ve cok takdir ettim ……Simdi bir yil gecmis ve her sey cok guzel olmus durumda …..Tebrik ediyor ve nice cocuksu  sayılar diliyorum ……


Melike Tuncer
Diyetisyen

Cici Doktorum Dergisi miniklerimiz için kocaman bilgileri bulabiliceğiniz alanında uzmanların sizler için paylaştığı eşsiz bilgilerle  dolu harika bir fırsat. Bu güzel imkanı bizlere sunan ve hayatımıza dokunması şans olan bu harika doktora tüm önderliği ve sımsıcak dostluğu için gönülden teşekkürler.

Doc Dr Funda Gümüştaş
Çocuk Ve Ergen Psikiyatri Uzmanı

Dinamik, çok yönlü kişiliğini örnek aldığım, bir konuyu farklı farklı noktalardan ele almaya açık olan Cicidoktorum dergisi editörü sevgili arkadaşım Dr. Merve Başkan’ın moderatörlüğündeki programlara konuk olarak katılmaktan ve dergide yazılarıma yer verilmesinden büyük mutlululk duydum ve çok keyif aldım. Cicidoktorumun aynı tempo ve canlılık ile yayınlarını sürdürmesi dileğiyle..


Cem Olgun
Veteriner Hekim

Ne zenginlik katabilirim heyecanı ve hobisi olarak başlayan “Cici Doktorum”, tüm renkleri kapsaması ile dergiler arasında kendine çok özel bir yer edindi.
Kurucusunun renginin ve heyecanın tam olarak dergiye yansıması, okuyucularının daha da keyifle takibini sağladı.
O ilk günkü heyecanı kaybetmeden devam edeceği nice başarılı yılları olsun…
Sevgilerimle

Hakan Atik
Defansif Sürüş Eğitmeni

Ebeveyn olmak gerçekten zor bir görev. Bu görevi kolaylaştırmak ve daha keyifli bir hale gelmesini sağlamak için doğru bilgiye sahip olmak gerekiyor. Cici Doktorum ebeveyn olmayı kolaylaştıran ve bunu da sevgili Merve’nin tüm enerjisini bizlere hissettirerek yapan bir yayın. Başta elbette sevgili Merve olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkürler.  Nice yılları olsun.


Deniz Ungan
Çocuk Kitapları Yazarı

Cicidoktorum Dergisi’ne yazmaya başladığım ilk günden itibaren, kendimi sıcacık ve keyifli bir ortamın içinde buldum. Dopdolu öğretici ve bir taraftan da renkli içeriklerini okumak benim için en az yazmak kadar heyecan verici…Sevgili Merve Başkan’ın samimi ve içten yaklaşımı, kitaplara olan ilgisi bana her ay yeni sayfayı hazırlamak için mutluluk veriyor. Cicidoktorum Dergisi’ne ve tüm ekibe sonsuz sevgiler&nice başarılı yaşlar!

Aslı gülbüz
Her zaman bir telefon kadar uzağımda olan deli dolu doktorumun artık bir tık tık kadar yakınımda olması ne kadar harika  iyi ki varsın harika kadın, iyi ki süpersonik fikirlerini hayata geçiriyorsun  iyi ki doğdun Cicidoktorum.

Evren Danabaş
Çocuğumu büyütürken Dr Merve Başkan hep yanımdaydı. Şimdi cici doktorum da buna eşlik ediyor.
Faydalı bilgiler özellikle pandemi döneminde çok yardımdı oldu. Psikolojiden, beslenmeye. Hastalıklarla nasıl başa çıkacağımıza ve özellikle biz annelere faydalı bilgiler sağlıyor.
İyi ki varsın cici doktorum.

Nur Özten Güneş Doğdu
Gerek bilgi ve deneyimi ile gerek bitmek bilmeyen pozitif enerjisi ile, en önemlisi de pandemi gibi zor bir süreçte kafama takılan her türlü soruna çözüm bulan canım cici doktorum çok teşekkür ederim.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı

Start typing and press Enter to search