Editör

Son zamanlarda yaşadığımız dijital bilgi kirliliği ile yanlış yönlendirilen ebeveynleri gördükçe; hem bir anne olarak deneyimlerimi ve hem de 22 yıldır çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı olarak biriktirdiğim tecrübelerimi paylaşmak isteği ile doğdu Cici Doktorum Dergisi. Sevgili arkadaşım derginin görsel tasarım yönetmeni İsa Buhur ile yapalım mı?… yapıyoruz… diye düşünürken yapıverdik bir anda… Hepinize ÇOCUKSU GÜNLER mottosu ile 2021 nisan ayında ilk sayımızla yayın hayatına başladık. 

Konu sağlık olunca, hele bir de anne-çocuk sağlığı yaz yaz bitmedi konular. 1 yılın sonunda baktık ki 12 sayı, 896 sayfa, 238 makale, 20 röportaja ulaşmışız. Çocuk ve anne sağlığından, çocuk gelişimine, eğitimden, sosyal aktivitelere, çocuk burçlarından çocuk mutfağına kadar birçok konuya değindik. Yayınladığımız makalelerimizi konusunda uzman olan 84 kişiden oluşan dev bir kadro yazdı. 

Her ay digital ortamda ücretsiz olarak yayınlanan Cici Doktorum dergisi aynı zamanda Cici Doktorum TV de 200 video ve 130 dan fazla podcast ile yayın hayatına devam etmekte. Amacımız ebeveynlerin en doğru bilgiye en kolay yoldan ulaşması. 

Hepinize çocuksu günler…

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı

Start typing and press Enter to search