Temmuz da gökyüzü bize neler söylüyor?

13 Temmuz da Ay fazlarından en etkilisi olan Dolunay meydana gelecek. Ay; Oğlak burcunda 21 derecedeyken, Güneş de Yengeç burcunda 21 derecede karşı karşıya gelecekler. 10- 14 Ocak ve 12- 16 Temmuz tarihlerinde doğanlar etki altında olacaklardır.

Bu çocuklar o gün aşırı yoğun duygulara sahip olurlar. Annelerinden aşırı baskı gördüklerini algılarlar. Aynı şekilde bu tarihlerde doğan anneler de bu dolunayda kendi çocuklarını aşırı korumak isterler, onları hep kontrol altında tutmak isteği gelir, böylece o günlerde kendine ait diğer yeteneklerini, farkında olmadan sınırlarlar ve bu; farkında olmadığınız gerginlere sebep olurken, 12-14 Temmuzda bu yüzden ilişkilerde problemler de yaşanabilir. Yine bu tarihlerde doğanlar 13 Temmuzda kendilerini daha manyetik, daha çekici hissedebilirler. Sezgileriniz yükselir ve özgürlük duyguları aklınızı çok meşgul eder. Sürpriz, değişik, sıra dışı olaylarla karşılaşabilirsiniz. Ayrıca kavgalar, yüksek sesli iletişimler sizi özellikle 13-14 Temmuz da çok rahatsız eder. Sanat potansiyeliniz artarken rüya görme potansiyeliniz de çoğalır. Özellikle Dolunay gecesi Rüya çalışması yapabilir, kendinizde beğenmediğiniz yönlerinizi değiştirme adına bir takım niyetlerde bulunabilirsiniz.

10-22 Temmuz arasında, bazen sinirli, ama çabuk kavrayan ve aktiv bir ruh hali içinde olmanız gayet doğaldır. Düşüncelerinizi iletirken zorluk çekmezsiniz ve istekleriniz genelde akılla bağlantılı olacaktır.
15 Mart – 14 Mayıs arasında doğanlar ise Temmuz ayında kendilerini son derece aktif, hırslı, heyecanlı hissedebilirler. Fikirlerinizin peşinden koşmak ve onları realize etmeye çalışmak için enerjiniz tam ve yerinde olacaktır. Öfke kontrolünü deneyimleyeceğiniz olaylarla karşılaşma ihtimaliniz çok fazladır. Mücadele etme gücünüz test edilecektir, o yüzden bedensel risklerden, riskli sporlardan uzak durmalısınız. Ayrıca 1-17 Mayıs arasında doğan Boğalar ile 3-19 Kasım arasında doğan Akrepler; temelinde özgürlük histekleri olan önemli sürpriz ve radikal kararlar alabilirler. Para kazanma, maddeye sahip olma anlayışlarında sürpriz değişimler yapma zamanıdır onlar için.

21-31 Mart arası doğan Koç grubu kişiler Temmuz ayında iyimserliklerini korudukları takdirde son derece şanslı bir ay geçirecekler. Enerjileri, özgüvenleri ve hayattan zevk alma durumları bu ay çokça fark edilir. Çılgınlık noktasına kadar çok çabuk gaza gelme durumları da yaşayabilirler. Karar vermeden önce çok araştırma yapmaları, bilgilenmeleri gerekiyor. Ayrıca benmerkezci olma ve ayrıntıların kontrolünü kaybetme eğilimine dikkat etmeliler.
Kurban bayramınız şimdiden kutlu olsun, sağlıklı sevgi dolu, keyifli tatiller…

Astroloji Eğitmeni ve Danışmanı

Start typing and press Enter to search