Ağustos ayında astroloji bize neler söylüyor?

20- 30 Temmuz arasında doğanlar, köklü değişimlerini gerçekleştirmek için 11 Ağustos a kadar iyimserliklerini korudukları müddetçe güzel fırsatlarla karşılaşacaklardır. 

18 Ağustos a kadar yaz aşkları tavan yapar. Bir yanda aşk ve sevgi gezegeni Venüs, öbür yanda libido, heyecan, hırs, aksiyon gezegeni Mars birbirleriyle çok uyumlu açı yapacaklar ve özellikle Yengeçleri, Oğlakları, Akrepleri  ve Boğaları aşk, sevme, sevilme arzularıyla yüzleştirecekler. Sevgi, finans ve sanat konularında bu süre içinde enerjileriniz tam ve yerinde olacaktır. Hırsınızda sanatsal, estetik bir tarzınız olur. Madalyonun öbür yüzünde ise kazandığınızı çok kolay harcama potansiyeliniz de gözükecektir. Keyfini çıkartınız ama harcamalarınıza da dikkat ediniz.

10 -11 Ağustos ta  Yengeçlerin ve Oğlakların  son 10 günlük devresinde doğanlar  biraz içe kapanık  olacaklar. Aşk ve sevgi konularında bu 2  gün çekingenliğiniz hat safhada olabilir. Aşırı yoğun duygulara sebep olan ama kısa sürede gelip geçen olaylarla karşılaşabilirsiniz. 

Aslan ve Kovalar ise 8 – 22 Ağustos arasında kendilerini sınırlanmış ve baskı altında hissedebilirler. Partnerinize, ebeveyninize ya da işinize karşı kendinizi çok aşırı sorumlu hissedeceğiniz olaylarla karşılaşabilirsiniz. Fevri hareketlerden özellikle bu sürede kaçınmanız lazım, çünkü umduklarınızla alakası olmayan sonuçlarla karşılaşmanız çok olasıdır. Büyük ihtimal, eşiniz ile size yakın bir erkeğin anlaşmazlıkları,  eşiniz ile babanız, eşiniz ile oğlunuz ya da erkek kardeşiniz arasında gerilimler olabilir… Özellikle 12 Ağustostaki Dolunay zamanında sakin ve huzurlu bir ortamda bulunmaya gayret gösteriniz. 11-13 Ağustos günlerinde  yangın potansiyeli hat safhadadır. Aman dikkat.

Başak ve Balıklar için  5 – 26 Ağustos arasında akıl faaliyetleri çok aktif olacaktır. Yepyeni sıra dışı keşifler yapma yanında, özgür akıllarıyla beraber sanat yapma potansiyelleri de uyanacaktır. Büyük organizasyonlar için güzel bir döneme giriyorlar. 

Jupiter;  Koç burcunda tüm Ağustos ayı içinde de geri hareketi sürdürürken, Terazi ve Koçların din, felsefe ve inançlarla ilgili aşırı içsel sorgulamaları gözükebilir. Planladıkları seyahatlerde, yabancı ülkelerle, yabancı kişilerle  iş ve  aşk konularında  problemler yaşayabilirler. Olayları fazla büyütmemeleri ve iyimser tarzlarını kaybetmemeleri gereken bir dönem olacaktır. 

İkizler ve Yaylar ise  tüm Ağustos ayı boyunca iş, aşk, ilişkiler, para ve sağlık konularında kendilerini  sorumlu hissedecekler, zamanlarını iyi programlayacaklar, çok başarılı çalışmalar yapacaklar ve bütün bu işler için enerjileri hep yerinde olacaktır.

Astroloji Eğitmeni ve Danışmanı

Start typing and press Enter to search