2022 Ekim Ayı nasıl geçecek?

1-2 Ekim de Ay ın oluşturduğu gerilimli 2 gün geçireceğiz.

Özellikle Yay, İkizler, Başak ve Balıklar bu iki günde sinirli olabilirler, 2 sinden sonra Merkür retrosu da sona erince özellikle iletişim alanında rahatlamalar olacaktır.

Ayrıca İkizlere ve Balıklara; bütün bir ay boyunca aktif hayal güçlerini realize edebilecekleri sanatsal alanlara yönelmelerini, hobileriyle uğraşmalarını tavsiye ederim.  

10 Ekime kadar Başakların, 10 – 18 Ekime kadar Terazilerin özellikle iyimserliklerini kaybetmemeleri çok önemli. Akılları ve düşünce tarzları aşırı genişleyerek çok detaylı fikirler üretmelerine sebep olur ve dolayısıyla odak noktasını kaçırmaları söz konusu olacaktır. O yüzden alacakları aksiyonların sonuçlarına katlanmaları ve olduğunca objektif kararlar almaları gerekmektedir. 

Teraziler 21 Ekim a kadar Güneş – Venüs beraberliğinin avantajlarından faydalanacaklardır. Bol bol aşk, güzellik, estetik, sanat konuları gündemde olacaktır. Satürnün olumlu desteği ile bu konulardaki girişimleriniz sonuçsuz kalmayacak ve güzel olaylar yaşayacaksınız.

7-8 / 14-15 /  22 Ekim günlerinde Balıklar bayağı derinleşirler. Psişik olarak başkalarının duygusal bahçelerine girmeye onların dertlerini dinlemeye meyilli olurlar. O günlerde önemli kararlarında doğru hedef seçmeleri ve/veya streslerinin sebeplerine çözümler bulmaları için meditasyon veya rüya çalışmaları yapmalarını özellikle tavsiye ederim.

Kovalar ve Aslanlar Satürnün etkisinde kalmaya devam edecekler. Program yapma, disiplinli çalışma, sabırlı, metanetli olmayı deneyimleyecekleri ve sorumluluk duygularını harekete  geçirecek olaylar yaşamaları Ekim Ayı boyunca gayet normaldir. 

Boğaların ve Akreplerin hayatlarında önemli değişimlerini, sürpriz olaylar ve sürpriz kişilerle gerçekleştirme potansiyelleri bu ay da devam edecektir. Kendilerini daha özgür hissedecekleri önemli radikal kararlar almaları için iyi bir zaman. 

25 Ekim de 2 derece Akrep te önemli bir Güneş tutulması olacak. Özellikle 24 – 27 Ekim doğumlu Akrepler ile 21 – 25 Nisan doğumlu Boğalar kendilerinde beğenmedikleri ne varsa onları kökten değiştirme şanslarına sahip olurlar. Özellikle  2 Ekim de 13:00-14:00 arasında bu yöndeki niyetlerini belirtecekleri kendilerine özgü bir meditasyon yapmalarını tavsiye ederim. Bu tutulma aynı zamanda Türkiyenin üstünde, özellikle yönetimde gerginliklerin başlangıcı olabilir. 

30 Ekim de Mars İkizler burcunda geri hareketine başlayacak. Bunun etkilerini Kasım ayı raporunda detaylı bir şekilde yazacağım. 

Ancak şunu unutmayınız. Retro hareketlerde temel kural,  işinizi  tekrar gözden geçirmek, eski projeleri veya ilişkileri yeniden gözden geçirmek, evinizi yenilemek veya planları gözden geçirmek gibi re- ile    (revize etmek, review = gözden geçirmek, renove etmek, relations, ilişkileri gözden geçirmek…reparatur = tamir etmek, revision = gözden geçirmek… ) başlayan her şeyi yapmak için iyi olmalarıdır.

Her daim neşeli günleriniz olsun, içinizdeki çocuğa ara sıra kulak verin.

Sevgilerimle,

Astroloji Eğitmeni ve Danışmanı

Start typing and press Enter to search