Aralık 2022 Nasıl Geçecek?

1-4 Aralık arasında İkizler ve Yay kişileri;  Kendi fikirlerinize karşı olan kişilere toleranslı olamazsınız.  Her konuda tartışmaktan zevk alırsınız ve tartışmayı kazanamayacağınızı anladığınızda sinirlenirsiniz. Sivri dilli olursunuz. Ayrıca ilişkilerinizde aşırı kıskançlık durumları, aşkınız için fazla para harcama potansiyelleriniz olur. 8 Aralıktaki Dolunay da çok yoğun duygulara sahip olacağınız olaylarla karşılaşmanız normaldir. Agresif olmamaya çalışınız.

18 Aralığa kadar Kovalar; Aşırı çalışma, işkoliklik, sabırsız bir hal içinde olabilirsiniz.   Özellikle tutkuların, arzularının peşinden koşacak, hırslı olacaksınız. Kalıcı ve tutarlı bir şekilde başlamış olanı sona erdirme arzusu içinde olacaksınız.  Ancak Marsın geri harekette olması, önünüze  bazı engellerin çıkabileceğini ve böylece mücadele güçlerinizin test edileceğini gösteriyor.  

5,6,13,20,26,27  Aralık Boğalar, Akrepler, Kovalar ve Aslanlar: İkilimler yaşayabilirsiniz. Bir yanınız özgür, sıra dışı davranmak ister, öbür yanınız ise iyice düşünmeniz, tedbirli olmanız gerektiğini söyler ve sorumluluklarınızı hatırlatır.  Özellikle o günlerde sakin kalmaya çalışınız. Temelinde özgürlük hisleri yatan değişimlere izin veriniz. Sürpriz ilişki, finans veya iş değişimleri yaşayabilirsiniz. Hedefler koymanız, olayların gerçek ihtiyaçlarınız doğrultusunda oluşmasını kolaylaştıracaktır.

Balık ve Başağın son 10 günlük devresinde doğanlar: Aralık ayı boyunca yanılgılar, belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Hayallerinizi aşırı büyütüp, korku, endişe ve takıntılar aklınıza gelebilir… İyimser düşünce tarzı burada çok olumlu sonuçlar verecektir. Çünkü  spiritüel ve mistik yeteneklerinden ve rüyalarından (2,16,29 Aralık) rahatlıkla faydalanabilir ve yanılgıları engelleyebilirsiniz.  Ama yine de riskten uzak durmanız gerekiyor bu ay. Hobilerle, sanatla uğraşmak ve bu yönlerde aksiyon almak sizleri epey rahatlatacaktır. 

23 Aralıkta Oğlak burcunun hemen başında yeni ay oluşacak. O gün Oğlaklar ve Yengeçlerin ilk günlerinde doğanlar şayet bir projeniz varsa yepyeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Ayrıca duygularınızda gereksiz abartmalar yaparsınız. Nefsinizi kontrol etmeniz gerekiyor.  Duygularınızı abarttığınız için onları kontrol etmeniz zorlaşır. 

30 Aralıkta:Ayın ilk dördün haline şahit olacağız. Koç ve Terazilerin ilk 15 günlük devresinde doğanlar, Jüpiterin de 21 Aralıkta Koç burcuna girmesiyle beraber, şanslı bir döneme gireceklerdir.  İyimserliklerini   kaybetmemeleri çok önemli.

Yeni yılda herkese sağlıklı, çok neşeli, barış dolu günler dilerim.

Astroloji Eğitmeni ve Danışmanı

Start typing and press Enter to search