Şubat 2023 Nasıl Geçecek?

Şubat ayına  gayet hızlı bir şekilde, gökyüzünde  yumuşak açıların sert açılardan daha fazla olduğu  ve hiçbir gezegenin  Retro hareketi  olmadan giriyoruz.

Venüs – Mars sert açısı Balık ve İkizleri 14 Şubat a kadar zorlayacaktır. Aşkları için  fazla para harcama potansiyelleri açığa çıkar. Aşk ilişkilerinde gerilim, heyecan, hırslı olma durumları yaşayabilirler. 28 Ocak ta Venüs’ün Balık burcuna geçişiyle beraber başlayan  bu etki, 14 Şubat sonrası sona erecektir. 

Kova, Aslan Akrep ve Boğaların ikinci  10 günlük devresinde doğanlar da, 14 Şubat a kadar Güneş – Uranus gerilimini yaşayacaklardır. Çok güçlü, iştahlı, yaratıcı ve özgürlükçü, radikal  arzular ve istekler duyabilirler ve düzensiz aşk olaylarına girebilirler.  İsyankar ve çabuk sıkılan bir hal içinde olmaları da doğaldır bu süre içinde. Sürpriz  esen rüzgarlara ve onların sağladığı değişimlere uygun davranmaları gerekiyor, rüzgarı hep arkanızda tutun, karşı gelmeyin. 

Oğlakların 5 Şubat a kadar  akıl faaliyetleri son derece hızlı olacak, hızlı öğrenme hızlı anlama,  esprili, komik konuşma potansiyelleri artacaktır.  Girişimcilik ve bilgi odaklı organizasyonlarda çok başarılı olurlar. 

5 Şubat da Aslan burcunda Dolunay var. Aslan ve Kovanın ikinci 10 günlük devresinde doğanlar için önemli bir gece olacak, çünkü Satürn’ün Güneşle beraberliği ve Uranüs ün kare açıda olması bu dolunayın önemini daha da arttırmaktadır. O gece yapılacak bir meditasyonla sorularınızın doğru cevaplarını bulabilir ve kendinize iyi niyetlerinizle yeni hedefler koyabilirsiniz. Ev ya da iş yeri değişiklikleri, taşınma kararları alabilirsiniz. O gün ayrıca ani, radikal, sürpriz kararlar almaktan çekininiz. 

5-17 Şubat  aralığında Oğlakların  ve Yengeçlerin son 10 günlük devresinde  doğanlar;  bazı sırları, gizli belgeleri açığa çıkartabilirler, derinden araştırma potansiyelleri ortaya çıkacak.  Özellikle bu süre içinde zorba,  dayatmacı, rekabetçi tavırlar sergilemekten kaçınmaları  gerekiyor.

9 – 22 Şubat arasında Balıkların ve Başakların  son 10 günlük devresinde doğanlar; sevgi, aşk konularında çok hayallere kapılacaklar ve onları realize etmek için  riskli aksiyonlar  alacaklar  ama sonuçlarına da katlanmak durumunda kalacaklardır. 

Koçların ve Terazilerin ilk on beş günlük devresinde doğanların; aşk  ve para konularındaki şanslı durumları Şubatın 20 sinden sonra iyice artacaktır. Ama madalyonun öbür yüzünde, ilişkilerinizde egonuzu büyütmemenizi, pire için yorgan yakmamanızı ve abartılardan kaçınmanızı tavsiye ederim.

İkizler (1- 15 Haziran)ve Yayların  (1- 16 Kasım) arasında  doğanlar; Şubat ayı süresince,  kendilerini gayet  heyecanlı, hırslı ve atik hissedeceklerdir.  Ama özellikle 14 Şubat  Sevgililer  Gününde kolayca öfkelenme, kızma durumları da yaşayabilirler. Doğa yürüyüşleri, hafif sporlar; fiziksel enerjilerinin güzel yönlenmesine yarayacaktır. 

14 Şubat sevgililer gününüzü şimdiden kutlar, her daim aşk ve sevgi dolu günler dilerim.

Astroloji Eğitmeni ve Danışmanı

Start typing and press Enter to search