Mart 2023 Nasıl Geçecek?

Mart ayının başlarında Merkür – Satürn beraberliği; özellikle inşaat sektöründe mühendislerin, mimarların özellikle depremle bağlantılı olayları daha iyi daha doğru anlamalarını sağlarken; madalyonun öbür yüzünde de akıl oyunlarıyla bağlantılı büyük yanılgılara da sebep olacaktır.

İkizlerin ve Yayların son 10 günlük devresinde doğanlarla, Balık, Yengeç ve Oğlakların ilk 10 günlük devresinde doğanlar; aşırı çalışma, işkoliklik ve sabırsız bir hal içinde olabilirler. Özellikle tutkularının, arzularının peşinden koşmak için kendilerini her zamankinden daha hırslı hissedeceklerdir. İstediklerinize ulaşmak için yoğun enerjinizi yaratıcı gücünüzle yapılandırabilirsiniz. Kalıcı ve tutarlı bir şekilde başlamış olanı sona erdirirsiniz. İç direnişle birlikte büyüyen büyük çabalarınızı göstermek istersiniz. Problemleri çözme yönünde, ödevlerini; gayet güvenilir, kararlı, tutarlı ve vicdanlı bir şekilde yerine getireceklerdir. 

7 Mart’ta Başak burcunda Dolunay var.  8 Mart ta Satürn Balık burcuna giriyor. Plüton da 23 Mart’ta 2008’den beri Oğlak burcundaki serüvenini terk edip Kova burcuna geçecek. 

5-9 Mart ve 7-11 Eylül’de doğanlar Dolunaydan etki alacaklardır. O gün daha hassas, empati duyguları daha fazla olacak, alınganlıkları artacaktır. 

Satürn ile bağlantılı olarak, Balık ve Başakların sorumlulukları artacaktır. Balıkların sezgisel güçleri, olayları öngörme ve anlama potansiyelleri artacağından bunların sorumluluklarının da farkına varacaklardır. İstedikleri sanatsal, spiritüel projelerini kolayca planlayabilir ve gerçekleştirebilirler.

Plüton’un Kovaya geçişi ile beraber, Kova ve Aslan burçlarının ilk 10 günlük devrelerinde doğanlar, köklü değişimler için olaylara şahit olacaklardır. Gerçek ihtiyaçları doğrultusunda doğru hedefleri belirlerlerse, değişimlerini istedikleri gibi yaşarlar ve adeta üst seviyelere rahatlıkla çıkabilirler. Ancak sabit burç oldukları için zorlanırlar ama değişimlere kendilerini açabilirlerse çok avantajlı durumlara da geçerler.

Dünyada ise genel anlamda özgürlük kavramlarının değişeceği sürpriz olaylar olacaktır. Özgürlük, devrimcilik, yaratıcılık ve evrensel anlamda yardımın tariflerinin kökten değişeceği yaklaşık 20 yıllık bir süreç bizi bekliyor. Bununla beraber mutlu olma anlayışımızı da kökten değiştirecek olaylara şahit oluruz. Havayla, uzayla ve manyetizm ile bağlantılı yaşayacağımız yepyeni olayların ve keşiflerin bu köklü değişimlerle ilgisi olacaktır.  Güneş ve rüzgar enerjilerinden faydalanma yolları çok açıkça artık hayatımıza kesinlikle girecektir. 

Koç ve Teraziler Mart ayında da iyimserliklerini korudukları sürece güzel fırsatlarla karşılaşacaklar. Adalet sistemlerindeki sorunlar daha da büyüyebilir. 

17 Mart ve sonrasında Venüs Boğa burcuna geçecek. Para, finans konuları önem kazanırken aynı zamanda Boğalar ve Akrepler için aşk, sanat ve estetik potansiyelleri de artacaktır. Finansal yatırımlarına, harcamalarına 11 Nisan’a kadar dikkat edecekleri bir süreçte bulunuyorlar.

Mart;  her zaman olduğu gibi bu yıl da, yepyeni başlangıçların, heyecanların, coşkuların ayı olmaya devam edecektir.

Astroloji Eğitmeni ve Danışmanı

Start typing and press Enter to search