Nisan 2023 Nasıl Geçecek?

26 Mart da uzun süredir İkizleri yoran Mars, nihayet Yengeç burcuna geçecek. Burada 5 Nisan a kadar Güneş ile oluşturduğu sert açıyla;  Koçlardan, 27 Mart – 5 Nisan arasında doğanlar ve Yengeçlerden,  22 – 29 Haziran arasında doğanlar;  hırsları, heyecanları ve öfkelerini tetikleyecek olaylarla karşılaşabilirler, bedenlerini tehlikeye sokmamaları ve riskli sporlardan bu kısa sürede uzak kalmaları gerekmektedir.

Balıkların ise 11- 20 Mart arasında doğanların 5 Nisan a kadar yaratıcılıkları hat safhaya çıkarken, aynı zamanda hayallerini idealize etme potansiyelleri olacaktır. Ancak ilaçlardan, drug ve alkol gibi alışkanlıklardan  bu süre içinde özellikle uzak kalmalarını  tavsiye ederim. Hayallerini kontrol altında tutmalıdırlar.

6 Nisan’da Terazi de oluşacak Dolunay  ile  Koç ve Terazi burcu kişileri o gün aşırı duygusallaşabilirler, hem egolarını hem bilinçaltını tetikleyecek olaylar  yaşayabilirler. Naçizane tavsiyem, küçük şeyleri büyüterek çok zaman harcamayınız, pireyi deve yapmayınız, melankoli havalara girmeyiniz. . O gün özellikle duygularınızdan uzak durmaya, kendinizi kaptırmadan, duygularınızı izlemeye çalışınız. 

7 Nisan da gökyüzünde iki yönlü enerjiler oluşacak,  Akrep, Boğa, Balık ve Yengeçlerin ilk 10 günlük  devresinde doğanlar ile,  Terazilerin  son haftasında doğanlar, sabırsız bir hal içinde olabilirler, o gün duygularından doğru ihtiyaçlarını bulup, ani karar verip, aksiyonlar alabilirler. Başladıklarını hemen bitirme kapasiteleri çok fazla olacaktır. Burada mühim olan fiziksel  enerjilerini  disiplinli ve dengeli  bir şekilde yapılandırmalarıdır.

Öbür yandan aynı gün Kova, Boğa ve Akreplerin  ilk haftasında doğanlar gergin olabilirler. Hemen köprüleri yıkmasınlar, çünkü 8 Nisan da durum biraz daha yumuşayacaktır.  Ama Kova ve Boğaların ilk haftasında doğanların gerginlikleri 3 gün daha devam edecektir. Bu durum; Boğalara çok derin düşünme potansiyeli verirken inatçılık ta verdiğini unutmayalım.

23 Mart – 8 Nisan arasında, Boğa burcunda Venüs – Uranüs beraberliği oluşacak. Boğa ve Akrepler bu sürelerde sıra dışı sürpriz beraberlikler yaşayabilirler, aşkları için ve genel anlamda sürpriz harcamalar ve kazançlar söz konusu olabilir. Bu günler arasında özellikle tedbirli olmalarını öneririm. 

23 Mart da Plutonun 15 sene üzerine Kova burcuna geçişi ile ilgili görüşlerimi geçen ay yazmıştım. Nisan ayında Kova – Aslan ve Boğa – Akrep burçlarının ilk 10 günlük devresinde doğanlara;  içlerinden yükselen köklü değişim arzularını es geçmemelerini, hazırlıklarını gerçek içsel ihtiyaçları doğrultusunda  yapmalarını  ve değişim rotalarına şüphe etmeden girmelerini çok tavsiye ederim.  Koç, Terazi, Yengeç ve Oğlakların son haftasında doğanlar ise geçen 6-7 yıl içinde köklü değişimlerini gerçekleştirdilerse, bu ay veya çok yakında ödüllerini alacaklardır.  

Balık ve Başaklar Satürn etkisinde kalmaya başlayacaklar. Nisan ayında bu iki zıt burcun özellikle ilk 10 günlük devresinde doğanların sorumlulukları artarken, sabırlı olmayı, disiplinli, tedbirli olmayı ve metanet duygularını test edecekleri olaylarla karşılaşacaklardır. 

20 Nisan da 29 derece Koç ta Plüton un da tetiklediği Güneş tutulması olacak. Özellikle 19 – 23 Nisan arasında doğanlar çok dikkat etmeliler. Ramazan bayramının ilk gününe  denk gelen o gün,  özellikle konsantrasyon  bozukluğundan kaynaklanan kaza yapma riski çoğalacağından;  sürücülerin çok dikkatli ve yavaş hareket etmelerini risklere girmemelerini çok tavsiye ederim.

İkizler ve Yayların,  12 Nisandan sonra, sevme duyguları, aşk, sanat, estetik potansiyelleri tavan yapacaktır.   Bu durum 7 Mayıs a kadar devam eder. 

15 – 30 Nisan arasında Koç ve  Terazilerin son haftasında doğanlar ile Kova ve Aslanların ilk haftasında doğanların tartışmalarda çok demagoji yaptıklarını görürsünüz, çünkü içlerinde gücü yüceltme, hükmetme, ikna etme, başkalarını baştan çıkarma istekleri uyanacaktır.

Sevgiyle kalınız, depremsiz, hastalıksız, güzel, eğlenceli, keyifli bir ay olsun.

Astroloji Eğitmeni ve Danışmanı

Start typing and press Enter to search