Ekim’de  Gökyüzü Bize Neler Söylüyor? 

Siz hiç Terazi zamanında (23-24 Eylül – 23 Ekim arasında) ormana gittiniz mi? Ormanda o zamandaki renklerin uyumuna, o harmoniye şahit oldunuz mu?  Terazi burcunda olan kişiler bu uyum ve harmoni içine doğdukları için, içgüdüsel olarak uyumu, dengeyi, adil olmayı ararlar, hiçbir şeyin diğerinden fazla ya da eksik olmadığı o doğal dengenin içine doğmuş oluyorlar.

12 Ekime kadar Marsın Terazi burcunda seyretmesiyle beraber, Terazi ve Koçlarda hedefleri için cesaretle, coşkuyla aksiyon almalar görülebilir. Ancak Oğlak burcundaki Plüton la yaptığı sert açı yüzünden, Terazi, Koç, Oğlak ve Yengeçlerin son 10 günlük devresinde doğanların enerjileri çok aşırı yükselecek ve bu durumda damarlarına basıldığında uç noktalara gidebilirler, sert aksiyonlar alabilirler, bunlara dikkat etmeleri gerekiyor, hemen köprüleri yıkmaya gerek yoktur. 

9 Ekime kadar aşk gezegenimiz Venüs; Aslan burcunun son 10 günlük devresinde doğanlarla beraber olacak. Gösterişli, kaliteli aşkları ve yaratıcılıkları gündemlerinde olacaktır. 

Venüs 10 Ekimde Başak burcuna geçecek. Aşk, sevgi, sağlık ve finans olaylarında en mükemmeli yakalamak için çalışmalar yapmanız uygundur.  İlişkilerinizde kritik etmeler, analizler yapmalar dikkat çeker hep bu süreçte.

14 Ekim de 21 derece Terazi burcunda Güneş tutulması olacak. Dolayısıyla Terazi ve Koçların,  12 – 16 Ekim ile 9 – 13 Nisan doğumluları etki altında olacaklardır. O gün oluşacak kozmik enerjiden faydalanarak meditasyon yapmalarını ve kendilerinde beğenmedikleri ne varsa, onları değiştirmeye yönelik niyetlerde bulunmalarını öneririm. Ayrıca Güneş tutulmasının Oğlak burcundaki Pluton la sert açısı da zaten köklü değişimlere başlamak için güzel bir zamanlamadır. İçsel gerilimlerle beraber içsel gözlemler yapmalarını öneririm.

Jüpiter Ekim ayı boyunca Boğadaki geri hareketine devam edecektir.  Dolayısıyla Boğalar ve Akrepler 2024 deki hedeflerini daha detaylandırabilirler bu süreçte. Fırsatlar yaratma zamanıdır, fırsatlar beklenmez, düşüncemizle, duygumuzla onları kendimiz yaratırız.

Yayların ve İkizlerin ilk 10 günlük devresinde doğanlar, Balık burcunun ilk derecelerinde geri giden Satürnün etkisinde kalacaklardır. Sorumluluk duygularını, iradelerini, zamanlama yeteneklerini test edecekleri olaylarla karşılaşmaları normaldir. Balık ve Başakların ilk günlerinde doğanlar için de bunlar söz konusudur. 

28 Ekimde 5 derece Boğa da  parçalı Ay tutulması olacak. Bu sefer Boğaların ve Akreplerin 24-27 Nisan ile 27-31 Ekim doğumlu olanları kendileriyle yüzleşme  durumları yaşayıp, derinleşirler. Kendilerinde beğenmedikleri ne varsa onları değiştirme yönünde aksiyonlarını planlayabilirler. 

29 Ekim de, Cumhuriyetimizin 100.yılını kutlarken, Marsın TR nin haritasında 5. Evinde hareket etmesiyle ve Jüpiter e zıt açısı nedeniyle  o gün çok aşırı, abartılı coşkulu kutlamalara şahit olabiliriz. Umarım bizlere yakışan şekilde barış içinde güzel, anlamlı bir gün geçiririz. İyimserliğinizi özellikle o gün kaybetmeyiniz. 

Sevgiyle kalın her daim.

Astroloji Eğitmeni ve Danışmanı

Start typing and press Enter to search