2024 Burçlar

KOÇLAR

Genellikle sakin bir yıl geçirecekler. Nisan ayı biraz heyecanlı geçer. Koçtaki Merkür Retrosuna dikkat etmelerini, önemli organizasyonları, alım satım işlemlerini Nisan ayı öncesinde veya sonrasında yapmalarını öneririm. 1 Mayıs – 9 Haziran arasında ise öfkelerini ve aşırı enerjilerini kontrol altında tutmaları gerekiyor. Ayrıca 25 Mart ta Ay tutulması ve 8 Nisan ve 2 Ekim deki Güneş tutulmalarında kendilerinde beğenmediği yönlerini değiştirmek için güzel niyetlerle harika başlangıçlar yapabilirler. Nisan ayında bekarlara, yeni aşk fırsatları için davetleri kabul etmelerini öneririm.

BOĞALAR

Boğaların son 10 günlük devresinde doğanlar bu sene de Uranüs’ün etkilerinde kalacaklardır. Sürpriz, radikal ve kökeninde özgürlük hisleri olan değişimlerini hep gerçek ihtiyaçları doğrultusunda gerçekleştirmelerini öneririm. Ocak ayından Mayıs sonuna kadar şans gezegeni Jüpiter de yanınızda olacaktır. İyimserliğinizi kaybetmeden güzel hedefler koyarsanız fırsatları da yaratmış olursunuz. Ayrıca Mayıs ayında aşk rüzgarları esebilir, rüzgarı arkanıza alınız ama aynı ay içinde  harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekiyor. 

İKİZLER

26 Mayıs tan sonra iyimserliğinizle beraber şans ve fırsat gezegeni Jüpiter  Aralık sonuna kadar sizlerle beraber olacaktır. Kötümser düşüncelerden sıyrılın lütfen, iyi niyetlerde bulunduğunuzda, karşınıza çıkacak fırsatlara şaşırabilirsiniz. Davetlere açık olun. 21 Temmuz – 4 Eylül arasında ise fiziksel enerjiniz ve libidonuz  hat safhada olacaktır. Tadını çıkartın, hemen öfkelenip te köprüleri yıkmayın.

YENGEÇLER

 Yengeçler bu sene amaçlarını, hedeflerini rahatlıkla gerçekleştirebilirler. Satürn ün olumlu açıları; kendilerine sorumlu, zamanlarını güzel planlayan, iradeli, disiplinli kararlar vermelerini sağlayacaktır. 18 Haziran – 11 Temmuz arasında Mars ve Satürn’ün olumlu açıları, aşk konularında da kendilerinin iyi hissetmelerine yardımcı olacaktır. Aksiyonlarını güzel planlayıp harekete geçebilirler. Genelde Yengeçler için sakin bir yıl olacaktır.

ASLANLAR

Bu sene ilk 10 günlük devrede doğanlar aşk, iş, sağlık veya para konularında köklü değişimleri için gerçek ihtiyaçlarını duygularından belirlemeleri, bunları şuurlarına hedef olarak yükseltmeleri ve aksiyonlarını planlamaları gerekiyor. Özellikle 12 Temmuz – 5 Ağustos aralığında aşk konularına ağırlık verebilirler. 26 Mayıstan sonra iyimserliklerini korudukları takdirde şanslı fırsatlara sahip olacaklardır. 16 – 28 Ağustos arasında Merkür retrosu etkisi altında kalacaklar. Bu süre içinde önemli organizasyonlar, seyahatler, önemli alım- satım işleri yapmamalarını, herhangi bir sözleşmeye imza atmamalarını ve cep telefonlarından PC lerinden back – up almalarını tavsiye ederim. 5 Kasımda Mars, Aslan burcuna girecek ve ilk 10 günlük devrede doğanlar kendilerini daha hırslı heyecanlı hissederek aksiyonlarını alacaklardır. 

BAŞAKLAR

Balık burcunda seyreden Satürn; Başakları da etkisi altına alacaktır. Özellikle Başakların ilk 20 günlük devresinde doğanlar kendilerini sorumlu hissedecekleri disiplinli, sabırlı ve programlı davranmaları gereken olaylarla karşılaşırlar. 23 Mart – 30 Nisan aralığında fiziksel enerjilerini olumlu kullanmaya yönelik çalışmalar yapabilirler. Bedenlerini özellikle bu süre içinde riske atmamalarını, kavgalı gerilimli ortamlara fazla girmemelerini tavsiye ederim. Ayrıca 5- 28 Ağustos aralığında Merkür retrosundan negatif etkilenmemeleri için önemli organizasyonlarını bu sürede yapmamalarını bilgisayarlarından, cep telefonlarından 5 Ağustos öncesi back up almalarını öneririm.

TERAZİLER

Bu sene oluşacak Ay ve Güneş tutulmalarından olumlu faydalanmaları gerekiyor. 25 Mart taki Ay tutulması, 26 – 30 Eylül doğumlu olanları; 8 Nisandaki Güneş tutulması, 10 – 14 Ekim doğumluları;  2 Ekim deki Güneş tutulması ise, 1-5 Ekim arasında doğanları etkiler. Bu tarihler arasında doğanlar, kendilerinde beğenmedikleri yönlerini düzeltmeleri için kendilerine uygun bir meditasyon yöntemi belirleyerek,  tutulma zamanlarında çalışma yaparlarsa ve güzel niyetlerini evrene gönderdikleri takdirde olumlu sonuçlara çok şaşıracaklardır. 30 Ağustos – 23 Eylül arasında aşk ve sanat potansiyelleri yükselecektir. 

AKREPLER

1 Ocak – 25 Mayıs tarihleri arasında Boğadaki Jüpiter, iyimser tarzınızla beraber size şanslı fırsatlar gösterecektir. Ama madalyonun öbür yüzünde olayları aşırı abartma, damarınıza basıldığı hissine sahip olma duygularını da yaşayabilirsiniz. O yüzden fazla abartıp gereksiz olaylar yaratmamanız için özellikle bu süre içinde iç sesinize, sezgilerinize hep güvenin. 18 Haziran – 15 Temmuz arasında ve 24 Eylül – 17 Ekim arasında aşk konularında güzel olaylar yaşarsınız. Balıktaki Satürn’ün olumlu desteği ile geçen sene tutulmalardan dolayı epey yorgun düşen Akrepler, bu sene hedeflerini gerçekleştireceklerdir. Son 10 günlük devrede doğanlar sürpriz olaylar yaşayabilirler.

YAYLAR

2024 ün ilk altı ayını sakin geçirecekler. 21 Temmuz – 4 Eylül arası Mars İkizler burcunda ilerlerken, sizi de aşırı heyecanlı ve aktif yapacaktır. Fikirlerinizin tersine hareket eden insanlara karşı aşırı sinirlenmeler, kavgalar bu süre içinde gözükebilir, o yüzden fiziksel gücünüzü daha olumlu kullanmanız gerektiğini unutmayın lütfen. 18 Ekim – 11 Kasım arasında sevgi duygunuzu deneyimleyeceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz. 26 Kasım – 16 Aralık arasında Yay burcunda geri giden Merkür ün sizi olumlu etkilememesi için seyahatlerinizi, her türlü organizasyonlarınızı, büyük alım – satım işlemlerinizi bu tarihler arasına denk getirmeyiniz. Telefon ve PC lerinizden back up lar almayı 26 Kasım öncesi unutmayınız.

OĞLAKLAR

Aşk ve Finans gezegeni Venüs; bu sene biri Ocak – Şubat aylarında diğeri ise Kasım – Aralık aylarında olmak üzere 2 kere Oğlak burcunu ziyaret edecek. Özellikle bu aylarda duygunuzu zirvede ortaya koymak istersiniz. En maksimum sevgi, aşk arzularınız tavan yapar. Bu şekilde sevmek, sevilmek ve aşkı duygulu, ateşli, heyecanlı bir şekilde yaşamak istersiniz. 5 Eylül – 4 Kasım arasında aşırı sinirli heyecanlı olmanız normaldir. Son 10 günlük devrede doğanlar, temelinde özgürlük arzularından kaynaklanan,  gayet sürpriz, radikal aşk, iş, ev değişikliklerine adım atabilirler. 

KOVALAR

İlk 10 günlük devrede doğanlar için bu sene içlerinden yükselen köklü değişikliklere kulak vermelerini öneririm. Bu kişiler için değişim zamanı başlıyor. Yaklaşık 5-6  sene sürecek köklü değişimleri için 2024 de her ne konuda olursa olsun, sezgilerinden yükselen doğru ihtiyaçlarını hedef olarak şuurlarına yükseltip ilk adımlarını planlamaları gerekiyor. Şubat ve Mart aylarında Mars ve Venüs ün beraberce Kovada seyretmesiyle beraber Bu aylarda Kovalar kendilerini son derece aktif, sevgi dolu, heyecanlı, çekici hissedeceklerdir. Bu sene mevcut işinizin dışında, insanlık yararına, evrensel anlamda hizmetlerde bulunan cemiyetlerde çalışma fırsatları bulabilirseniz, kendinizi çok daha iyi hissedersiniz. 

BALIKLAR

Balık burcunda doğanlar bütün yıl boyunca Satürn ün etkisinde kalacaklar. Hayallerini gerçekleştirmek için bu fırsatı iyi kullanmaları lazım. Satürn bu kişilere daha iradeli, daha sabırlı, programlı, disiplinli hareket etmelerini gösterirken, aynı zamanda şimdiye kadar yaptıkları ama farkına varmadıkları her ne eksik, fazla ya da yanlış varsa onları düzeltmeleri için olaylar yaşatacak ve daha tedbirli, daha planlı bir şekilde çalışmalarını yapılandıracaktır. İlişkilerinde daha sorumlu davranmaları yönünde olaylar yaşatacak ve sonunda ödüllerini alacaklardır. 12 Mart 5 Nisan arasında Venüs ün ve 23 Mart 30 Nisan arasında Marsın Balık burcundaki hareketleriyle kendilerini gayet zinde, aktif, hırslı ve çekici hissedecekler. Satürn ün de orda olmasıyla Mart ayında aşk ve fiziksel enerjilerini güzel yapılandıracaklardır. Hayallerinizi gerçekleştirmek için özellikle Mart ayında almanız gereken aksiyonlarınızı şimdiden planlamalısınız.

2024 ün herkese uğurlu keyifli, sağlıklı neşeli günler getirmesi dileklerimle, hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.

Astroloji Eğitmeni ve Danışmanı

Start typing and press Enter to search