Editör

24 yıldır anne olmak mı? 21 yıldır bir doktor, bir çocuk uzmanı olmak mı? Yoksa içimdeki hayalperest, yaramaz kız yüzünden mi? Bilmiyorum…. Bu denli yoğun bir tempoda çalışırken bu kadar zor bir işe ’dergi çıkarmaya’ karar vermeme ne sebep oldu? Belki yılların tecrübesini paylaşma isteği, belki şifa dağıttığım çocuklarımdan aldığım cesaret, belki de omuzumda ağlayan annelerin çaresizliği…. İstedim ki herkesin kolayca ücretsiz ulaşabildiği ve yaşadığımız digital dünyaya uygun bir platformda çok değerli arkadaşlarımla beraber paylaşımlar yaparak daha çok anneye daha çok çocuğa çare olayım.

İşte bu hislerle ‘CİCİ DOKTORUM’ bir anda doğdu. Can dostum Yelda Serbes isim annemiz oluverdi aniden. Sevgili dostum İsa Buhur’la yapalım mı? Yapıyoruz… Yaptık işte dedik resmen. Ve işte ilk sayımızla karşınızdayız.

İlk sayımızda tüm dünyanın savaştığı belki de en büyük biyolojik düşman olan Covid-19’u anlatmak istedik. Covid-19 sadece bir viral enfeksiyon değil, tüm hayatımızı hatta geleceğimizi etkileyen bir faktör oldu. Ve maalesef kolay kolay hayatımızdan çıkacak gibi görünmüyor. Hepsi birbirinden değerli ve konusunda uzman olan arkadaşlarım sizler için aldılar kalemlerini ellerine. Bu süreci en az kayıpla bitirmek için anne ve çocuklarımıza önerilerimizi sunduk. Umarım bir ışık, bir çare olabiliriz okuyanlarımıza.

Nice yeni sayılarda buluşmak üzere.
Hepinize çocuksu günler dilerim…..

ataşehir medicana cicidoktorum ilan-23x30cm

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı

4 Yorum

  • Tutku Taşkınoğlu
    3 yıl önce

    Harika bir dergi olmuş.

  • Bilge Bilir
    3 yıl önce

    Başarılar diliyorum çok beğendim.

  • DR MERVE BAŞKAN
    3 yıl önce

    ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM DR TUTKU TAŞKINOĞLU. SİZİN YAZILARINIZ DA BİZE GÜÇ VERDİ. SEVGİLERİMLE

  • merve başkan
    3 yıl önce

    ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. SİZLERE DAHA İYİ HİZMET VEREBİLNEK İÇİN MAYIS AYIN SAYISINA ÇALIŞIYORUZ. MAYISDA DERGİMİZ ALERJİ ÖZEL SAYISI. SEVGİLER

Comments are closed.

Start typing and press Enter to search