Başak Burcu Çocukları

24Ağustos – 22 Eylül  arasında  doğanlardır.

Yaz sonunu  temsil eder. Yaz sonu aynı zamanda hasat zamanıdır. Hasatı kaldırmak için sistem kurmaya, ekip  çalışmasına, yardımlaşmaya ihtiyaç vardır. Ve bu zamanın içine doğmuş olan çocuklarda da   bu potansiyeller iç güdüselolarak  vardır. 

Zaten Toprak elementine sahiptir Başak burcu. Toprak, bitki, bilgilerini,ekip kurmayı yardımlaşmayı, doğal  olarak bilirler. Ev işlerinde anneye, babaya  seve seve yardımcı  olurlar. 

Toprak şifadır. Sağlıklı beslenmeyi, doğal ürünleri bilmeleri ve  sağlıklarına, hijyenlerine  aşırı dikkat etmeleri bu yüzden son derece doğaldır. Düzeni severler, odası, uyku ve beslenme saatleri her zaman düzenli olmalıdır. 

Merkür yönetiyor, yani Başak  çocukları  içinakıl ve iletişim son derece önemlidir .Zeki çocuklardır. Merkür, kardeşleri, kuzenleri  de sembolize eder. Onlarla kuvvetli  bağları olur.  Yalnız Merkür, Toprak ta daha ağırdır, o yüzden Başak çocukları  tek başlarına kaldığında diğer  çocuklara  göre  daha hareketsiz kalırlar ve bir şeye, oyuna ya da organizasyona  başlamadan önce  muhakkak teşvik  edilmelerine  ihtiyaç  duyarlar. 

Sistem kurmayı çok iyi bilirler, ve sistem kurmak  için eleştiri yapmaları da  gayet  normaldır. O yüzden çok soru sorarlar. 

Başta sağlık olmak üzere her türlü  hizmet  sektöründe çalışırlarsa,kendilerini mutlu hissederler.Toprak, bitki, tarım  konularında da meslek sahibi olabilirler. Yaptıkları  işlerin, organizasyonların   mükemmel, kusursuz olması  için çok büyük  çaba harcarlar, hataları eleştirirler. 

Stresli  durumlarda bağırsak  sorunları görülebilir. Bağırsakları  çok  hassastır. 

Başak çocuklarına zekasını gösterebileceği oyuncaklar çok iyi gelir.  Puzzle, Lego  tarzı oyuncaklar, ileriki yaşlarda  Satranç, Dama  gibi hobiler onları çok  mutlu  eder. Ayrıca bir evcil  hayvan ona son derece uygundur. Hem ufak yaşta sorumluluk  almasını öğrenir  hem de ona gayet iyi bakar, onunla güzel  iletişim  kurar.

Bunlar son derece  genel, yalın ve yorumsuz bilgilerdir. Kişiye özel bilgiler,  kendi doğum haritalarında gizlidir.

Ayın Çocukları

Alperen Güngör
4 yaşında dinazor aşığı, her şeyi kusursuz yapmayı seven tam bir başak burcu çocuğudur.

Kuzey Arıcı
7 Yaşında Efendim, kendisi son derece inatçı ve geveze bir kişiliktir. 🙂 Azıcık da tembel🤷🏻‍ 😬 Aynı zamanda inanılmaz esprili komik bir çocuktur, çok eğlencelidir. Fazlasıyla da hazır cevaptır. Boş durmayı sevmez, bir yerde sıra beklerken bile hiç birşey yapamazsa dans eder.😄

Adem Atahan Bıçakçı
11 Aylık Atahan çevresi ile son derece ilgili, enerjisi yüksek ve uyumlu bir bebek.Atahan ilgiyi,kalabalık ortamları ve rutinleri çok sever ancak bebek olmasına rağmen ona istemediği bir şeyi yaptırmak nerdeyse imkansızdır.

Defne Topaloglu
4 Yaşında Defne, neşeli, şakacı ve duygusal bir çocuktur.
Duygularını çok iyi ifade eder ve ailesine çok düşkündür.
En sevdiği arkadaşı tırtılıdır, kendi kendine oluşturduğu bir tırtıl dili bile var 🙂

Ayaz Can Yakar
12 Yaşında çok duygusal aynı zamanda adrenalini ve heyecan verici şeyleri seven.
İyi bir aşçı ve gurme.
Elini değdirdiği bitkiye hayat veren, mükemmel bir çocuk.

Astroloji Eğitmeni ve Danışmanı

Start typing and press Enter to search