Terazi Burcu Çocukları

23 Eylül – 23 Ekim  arasında  doğanlardır.

Sonbahar başlangıcını temsil eder. Bu ona  öncü olma  potansiyelini verir.Bu zamanda tabiatta  muhteşem  bir  görüntü vardır. Kahverengi ve yeşilin bütün tonlarını görebilirsiniz, renk uyumu, harmonisi ahengi  muhteşemdir. Ve bu zamanın içine doğmuş olan çocuklarda da   bu uyum ve  ahenk  içgüdüsel olarak  vardır. 

Güzeli ararlar,kendisini güzel göstermek isterler.Çünkü güzelin ne olduğunu bilir.

Çünkü ortamı çok güzeldir.Renkli,harmoni var, düzenli,dekoratif…Hic bir sey diğerinden fazla değil. Yani “Denge” vardır. (rüzgar,hava,güneş…hepsi dengelidir.Bir yaz gibi aşırı sıcak,veya bir kış gibi aşırı soğuk yoktur.Tabiatta bu dönemde hep denge vardır.)

Hava elementine sahiptir Terazi burcu. O yüzden değişken,  hareketli,  özgür  çocuklardır. Hava her şeyin  içine rahatlıkla girebildiğinden  her ortama uyum sağlama yetenekleri içgüdüsel olarak vardır. 

Yöneticisi Venüs;  sevme duygusunu, aşkı, estetiği, sanatı güzellikleri sembolize  eder.  O yüzden ilişkilere önem verirler. Estetik  bir  şekilde  ve güzel severler ve kendilerine de  o şekilde nazik ve kibar  davranılmasını isterler. 

Değişken + Hareketli + Sakin + Sanatsal = Sosyallik verir, Terazi çocukları diğerlerinden  daha sosyal olurlar.

Evinde , odasında, okulda,  daha ileriki yaşlarında iş yerlerinde  hep uyuma, düzene   ihtiyaçları vardır. Uyum ve ahenk ile bağlantılı  olan adil olmayı, adaletli davranmayı  da  doğal olarak bilirler. Mevcut  kurallara saygı  gösterirler, o yüzden Terazi  çocuklarına küçük yaşlarından itibaren özellikle haksızlık yapılmaması, adil  davranılması anne babanın  her  zaman haktan yana olması çok  önem taşır. Gerilimli ortamlardan  son derece  rahatsız  olurlar. Strese  girerler ve hassas organları  olan böbreklerinden  sinyaller  gelmeye  başlar. 

İleriki  yaşlarında hukukla ilgili,  hakemlik, sanat ve finans ile ilgili  meslekler onlara  çok uyar. 

Sanatsal, estetik, güzel   oyuncaklar ilgilerini çeker. Her ne oyuncak alırsanız alın, hep en güzelini,  en estetiğini, sanatsal yönü olanını  seçmelisiniz. Sanatla da tanıştırabilir,   hobi  olarak  herhangi bir sanatla uğraşmasını  sağlayabilirsiniz. Hava grubu  olduğu  için havayı titreştiren  müzik aletleri, flüt, trompet, mızıka gibi enstrümanlar çok ilgisini  çeker. Konserlere,  sergilere sık sık götürmelisiniz.

Bunlar son derece  genel,yalın ve yorumsuz bilgilerdir. Kişiye özel bilgiler,  kendi doğum haritalarında gizlidir.

AYIN ÇOCUKLARI

Defne Masal Ergan

Sevgi dolu ve meraklı kızımız
Tüm canlılara karşı sevgi dolu ve duyarlıdır. Merakı ve gözlem yeteneği sayesinde bir kere gösterilen aktiviteyi anında yapar.

Atlas Ongul

Atlas, sevecen, güleç ve enerjisi çok yüksek bir çocuk. Çevresine karşı inanılmaz duyarlı, dikkatli ve meraklı dolayısıyla farkettirmeden birşey yapmak pek kolay olmuyor. Biraz da inatçı istediği olmayınca kolayca sinirlenebiliyor.

Kayra Bekdaş

Gezmeyi, eglenmeyi seven, güleryüzlü, neseli, hareketli Birseyi anlayabilmek icin sayisiz soru sorar ve mantigina uydurduktan sonra o konu kapanir, artik bunu baska insanlara anlatma dönemine girer.

Cinar ilter

Ebeveynlerden olumsuz tepki aldığında aynı anda duygusal ve asabi davranır.Meraklı ve uyumludur.

Mete Engin

Sabırsız, coşkulu, flörtöz, gurme, hayata neşeyle bakan,

Astroloji Eğitmeni ve Danışmanı

Start typing and press Enter to search