Balık Burcu Çocukları

19Şubat – 20Martarasında  doğanlardır.

Kış sonunu  temsil eder…Ohh ne kadar rahat, sıkıntılı dönemler, kıtlık  bitiyor, artık bolluk var, yakında bahar gelecek, çiftleşme zamanı. Rahatlık var.

Zodyağın son burcu, sona geldiğinde bilirsin ki, yeni bir başlangıç vardır.

Balık  burcu, suyun gaz halidir,  o yüzden çocukları özgür bir ruha sahip olurlar. İhtiyaçları bitirmektir, başladıkları işi muhakkak bitirirler. Oyunu yarıda bırakıp ta yemeğe gelmek istemezler, boşuna beklemeyin, sizin ona göre kendinizi ayarlamanız lazım. Ayrıca bol su tüketmeye de ihtiyaçları vardır. 

Jupiter ve Neptün yönetiyor. Jupiter abartmalarla beraber iyimserlik verirken, Neptünde imajinasyon yeteneği, hayaller ,rüyalar ve bunlarla ilgili mistik bir hal verir. 

Devamlı hal değiştirirler. Bir şeye üzülür, ağlar ama akabinde hemen gülebilir de.

En çabuk ve kolay depresyona giren burçtur. Küçükken aile bireylerinden, büyüdükçe çevresinden çok çabuk etkilenirler ve içlerine kapanabilirler,  ama insanları etkileme potansiyelleri de fazla olur.

Adaleti, adil olmayı bilirler.  Çünkü son burç olması itibariyle, hepimizden  fazlayaşam bilgisi var onlarda. Zıtlıkların anlamını da ve dolayısıyla mükemmeli de içgüdüsel olarak bilirler.

Stresteyken ayakları çok hassaslaşır. 

Sanatla ilgili oyuncaklar, resim, müzik malzemeleri, hayal dünyasını  genişletecek hikayeler, masal kitapları, suyla ilgili oyunlar, ebru sanatı, en çok hoşlarına giden oyuncak ve hobileri olur.  Akvaryuma bayılırlar.

Sanatla ilgili mesleklerde çok başarılı olabilirler. Sanat yönetmeni, senarist, psikolog, pedagok olma potansiyelleri çok yüksektir.

Ama esas kişiye özel niteliklerini,  kendi özel doğum haritalarında görebilirsiniz.

Doruk Karaman

Doruk Bey çok neşeli,duygusal ve merhametlidir. Biraz sulugöz olup;
tam bir lahmacun canavarıdır. 😌

Astroloji Eğitmeni ve Danışmanı

Start typing and press Enter to search