2022 de KOÇ’lar

10-20 Nisan arasında doğanlar bütün sene boyunca Pluton transiti yaşıyorlar. Bu kişiler; köklü değişimlere hazırlık yapmalılar, gerçek ihtiyaçlarına göre hedefler belirlemeliler, iş, eş, ev değişiklikleri gündemde olabilir. 

11 Mayıstan sonra şans ve iyimserlik gezegenimiz Jupiter,  Koç burcuna girecek ve etkisi 28 Ekim e kadar devam edecektir. Aralık sonunda tekrar merhaba diyecek Koçlara. Özellikle 21 Mart – 1 Nisan arasında doğanlar bu süre içinde kendilerini daha güvende, daha şanslı ve daha risk almaya gönüllü hissedeceklerdir. Ancak madalyonun öbür yüzünde ise bu süre içinde özellikle 25 Mayıs- 14 Haziran arasında çok fazla harcama, olayları aşırı büyütme, egonu büyüttüğü için aşırı kızmalar ve pireyi deve yapma potansiyelleri uyanacaktır. 22 Haziran – 5 Temmuz arasında ise  10 – 20 Nisan arasında doğanlar, bedenlerini her türlü riske atacak sporlardan ya da olaylardan kaçınmaları gerekiyor. Kaza yapma potansiyelleri açığa çıkabilir. 

Ayrıca Mayıs ayı Koçlar için aşk ayı olacak. Davetleri reddetmeyin, kalbinizdeki boşlukları  dolduracak birileri karşınıza çıkacaktır.

Astroloji Eğitmeni ve Danışmanı

Start typing and press Enter to search