Çekim Gücünüzü Güzelliğinizden Alın

Bu Sevgililer Günü’nde kendinizi daha çekici, daha güzel  hissetmek istiyorsanız, doğal dokunuşlarla yenilenmeyi deneyebilirsiniz. Artık medikal estetik uygulamaları ile ufak dokunuşlar yaparak doğal gençleşmek, daha çekici ve güzel görünmek mümkün. Bu dönem  en yoğun talebi ise yüzün görünümünde büyük bir etkiye sahip olan çene ve dudak estetiği uygulamaları görüyor. Bu bölgeler hem estetik açıdan hem de fonksiyonel açıdan yüzdeki en önemli noktalardan. Haliyle, pek çok kadının hayali de daha çekici bir yüze ve dolgun dudaklara sahip olmak… 

Yüze daha çekici ve genç bir görünüm katmak için geliştirilmiş hyaluronik asitli dolgular kullanılmakta, bu uygulamaların kişinin doğallığını bozmadan kişiyi çok daha çekici ve genç gösteriyor.

Çekici Dudaklar 

Dudakların çekici olduğu kadar yüze uygun görünmesi de oldukça önemli. Daha çekici bir görünüm içinse dudaklarda özel geliştirilmiş hyaluronik asitli dolgular kullanılıyor ve bu şekilde doğal bir görünüme kavuşmak mümkün olabiliyor. Etkisi geçici olmasına rağmen işlemin kısa sürede, acısız uygulanması ve tekrar edilebilir olması tedaviyi öne çıkaran etkenler.

Hacim kazanan dudaklar, mutlu ve özgüven sahibi olmaya giden yolun da kapılarını aralıyor. Aynı zamanda dolgun dudaklar daha genç bir görünüm sağlıyor, gülüş estetiğine katkıda bulunuyor. En güzel yanı ise, dudak dolgusunu isteyen herkes yaptırabilir. En sık dudak olgunlaştırma, dudak şekillendirme, dudak kontürünün belirginleştirilmesi amacıyla yapılmakla birlikte, dudak asimetrilerinin düzeltilmesi, dudak üzerindeki ince çizgilerin giderilmesi ve dudak kenarı sarkmalarının azaltılmasında da kullanılabiliyor.

Yaşlanmayla beraber dudaklarda görülen deformasyonların bir kısmı ve asimetriler, gençlerde de yapısal olarak görülebiliyor. Bu deformasyonların çoğu dolgu  ile düzeltilebiliyor.

Simetrik bir çene

Çene, yüzün imajını etkileyen en önemli noktalardan biri. Çenenin çok uzun ya da kısa olması, önde ya da geride olması altın oranı etkileyen unsurlar arasında başlarda geliyor. Çene estetiği için en sık tercih edilen yöntemlerden biri ise çene dolgusu yöntemidir. Özellikle çene eşitsizlikleri, asimetriler ya da çene ucu belirginliğinin olmaması, kişinin güçlü yüz yapısı üzerinde negatif etki oluşturabiliyor. Çene ucunun normalden küçük ve geride olması durumunda çene ucuna dolgu uygulanarak estetik bir yüz elde edilebiliyor. Çene dolgusu yönteminde en büyük avantajlardan biri, kişinin hemen sosyal hayatına alabilmesi. Dolgunun tam olarak çeneye oturması ise bir haftayı bulabiliyor. Çene dolgusunun kalıcılığı diğer

tüm dolgularda olduğu gibi kişiye göre değişmekle birlikte 12 ay sürüyor.

Cici doktorum diyor ki…

AŞK’ın vücutta salgılattığı hormonların, sizi güzel ve çekici yaptığını biliyor musunuz?

Medikal Estetik Hekimi

Start typing and press Enter to search