Birlikte Başaracağız Şenliği

23 Nisan ulusal egemenlik ve Çocuk bayramı haftasında Ataşehir Halk Eğitim Merkezi çocuklar için etkinlikler düzenliyor. Her yıl gelenekselleştirilen harika bir etkinlikleri  var. Ataşehir ilçesinde belirlenen okul ve seçili öğrencilerin dileklerini gerçekleştiriliyorlar. Kurumun binasının duvarına bir dilek ağacı yapılmış. Bu dilek ağacına, küçük zarflara konulmuş dilekler asılıyor. Gönüllüler de bu dileklerden seçip dileklerini gerçekleştiriyor. Kurum köprü görevi görerek çocuklarla gönüllüleri buluşturuyor. Hem gönüllüler hem de kurum 23 Nisan’da çocuk sevindirmenin gururunu yaşıyor.

Bu yıl 6 Şubat’ta yaşanan depremin yaralarına bir nebze de merhem olabilmek için çok güzel bir şenliğe imza attı. Depremzede demek istemediğimiz ama Deprem dolayısıyla evlerinden göç etmek zorunda kalan bu çocukları da hatırlatmamızı sağladığı bir etkinlik gerçekleştirdi.  Başka şehirlerden yeni bir hayata adım atan bu yavrularımızı kucaklayarak aramıza katmamızı sağladı. 214 çocuğumuzun dilek ağacına asılmış dileklerini gönüllüler ile buluşturup gerçekleşleştirmesine köprü oldu. 

23 Nisan ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın Ramazan bayramın son gününe denk gelmesi nedeniyle 26 Nisan çarşamba günü Cemile Besler Halk eğitim merkezi bahçesinde ve gösteri salonunda harika bir etkinlikle kutladılar. 

Karagöz Hacivat gösterisi ve halk oyunlarını  keyifle izleyen çocuklar. Bahçede bulunan şenlikte de yüz boyamadan resim faaliyetlerine , yiyecek içecekten çocukların çok sevdiği pamuk şekeri ve elma şekeri de unutulmadı. 

HABER H.Tuğba Şamlı Özen

Yazar /

1 Yorum

  • ARZU ALTIN ÖZMÜŞ
    12 ay önce

    Harika bir gündü çocuklarımız çok eylendi emeği geçenlerin ellerine yüreklerine sağlık müdürüm e öğretmenlerime saygı ve sevgilerimi gönderiyorum iyiki varsınız

Comments are closed.

Start typing and press Enter to search