23 Nisan Çocuk Şenliğini Hatay Samandağı’nda Kutladık

İstanbul BUSADER olarak, Hatay Samandağı’nda Konteyner Kentte bulunan tüm halkımıza moral verebilmek, ihtiyaçlarını bir parça da olsa giderebilmek adına 15-16 Nisan tarihinde 23 Nisan ÇOCUK ŞENLİĞİ düzenlendi. 

Şenlikte İstanbul Busader üyelerinden Dr Alper Arman, Dr Merve Başkan, Zeren Doğanay, Nilgün Kudat, Deniz Ataç, Erdem Vardar ile birlikte Büyük Kulüp Pazarlama Yöneticisi Mualla Dalbudak Özmen görev aldı. 

İstanbul Busader ekibine katılan 8 kişilik kuaför ekibi ile erkek, kadın ve çocuk olmak üzere herkese kuaförlük hizmeti sunuldu. 

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr Merve Başkan tarafından konteyner kentte bulunan 85 çocuk sağlık taramasından geçirildi. 

Konteyner kentteki tüm  kadınlara özel hazırlanılan hijyen kitlerini dağıtıldı. 

Çocuklarımız için ayrıca resim ve spor atölyeleri düzenlendi. 

Konteyner kent içinde çocuklara popcorn ve pamuk şeker eşliğinde gece sineması düzenlendi. 

Tüm çocuklara kırtasiye seti, oyun hamurları, boyama kitap ve kalemleri ile çok sayıda oyuncak hediye edildi. 

Ayrıca 23 Nisan coşkusunu tüm çocuklarımızla paylaşmak için animatörler eşliğinde düzenlenen programda maskotlar eşiliğinde yarışmalar, dans gösterileri yapılarak çocuklarımızın yüzlerini güldürmeyi başardık. Çocuk festivali çocuklar için hazırlanan özel hamburger, patates ve ayran menüsü ile devam etti. 

İstanbul BUSADER olarak bizlere madden ve manen çok büyük destek vermiş ve bizim bu yolda tek başımıza olmadığımızı hissettiren tüm dost ve bağışçılarımıza teşekkür ediyoruz. 

4 Mayıs 2023 de Büyük Klüp Kış Bahçesinde gerçekleştirilecek olan Anneler Günü Alışveriş Şenliğinin de tüm geliri Hatay’da yapılacak olan Busader İlköğretim Okulu’na kullanılacaktır. 

Önümüzdeki dönemde yapacağımız tüm organizasyonların gelirleri de hep deprem bölgesi için harcanacaktır. 

Çünkü unutmadık, unutturmayacağız.

İyilik Bulaşıcıdır….

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı

Start typing and press Enter to search