Haziran 2023 Nasıl Geçecek?

Haziran ayı; özellikle 6 Haziran a kadar; 20 Temmuz – 5 Ağustos arasında ve 18 -31 Ocak arasında doğanlar için gerilimli başlayacaktır.  Bedenlerini riske atacak herhangi bir durum yaratmamalarını, gerilimli ortamlardan uzak durmalarını, olaylara aşırı tepki verip de hemen köprüleri yıkmamalarını tavsiye ederim. 

21 Nisan – 1 Mayıs arasında doğan Boğalar ile 24 Ekim 5 Kasım arasında doğan  Akrep ler; Jupiterin etkisinde kalacaklardır. İyimserliğinizi koruduğunuz takdirde köklü değişimlere daha toleranslı yaklaşabilirsiniz. 20 Haziran a kadar çok çabuk karar vermeyiniz, tehlikeli girişimlerden uzak kalınız ve karar vermeden önce başka zamanda ve ortamda aynı konuyu tekrar düşünmeniz, size daha geniş bir görüş açısı verecektir. Aynı zamanda pireyi deve yapma potansiyeliniz de  artacağı için, bu durumlara özellikle dikkat ediniz.

Boğaların  2 – 21 Mayıs arasında doğanların; akılları, Haziran ayı içinde her zamankinden daha hızlı çalışacak ve daha özgür, daha sıradışı, radikal bakış açılarına sahip olacaklardır. Hızlı çözümler bulacaklardır. 

4 Haziran’daki dolunay; İkizler (2 – 7 Haziran doğumlular ) ve Yay (4 – 9 Kasım doğumlular) burcu kişilerini etkileyecek. O gün kararlarında ikilemler yaşarken, aynı zamanda duygusal soğukluk, stresli haller, aşırı tedbirli, evhamlı olma, herşeyden şüphelenme durumları yaşayabilirler. O gün sabah saatlerinde meditasyon yapmanız sizlere çok iyi gelecektir.

Satürn 17 Haziranda Balık burcunda geri gitmeye başlayacak. Balık ve Başak ların ilk10 günlük devresinde doğanları;  daha disiplinli,  daha tutarlı, daha iradeli kararlar vermeye, yarım kalmış işlerini bitirmeye  ya da bırakmak isteyip te bırakamadıkları alışkanlıklarını bırakmaya  zorlayacaktır. Bu süreç 3 Kasım 2023 e kadar devam edecektir. 

Aslanların ve yükselen Aslanların  fiziksel enerjileri Haziran ayı boyunca çok aktif olacaktır. Kendilerini daha güçlü, daha etkileyici, daha gösterişli hissedeceklerdir. Heyecanla, hırsla aksiyon alırlar. Bu durum zıttında yer alan Kova burcu insanlarını da etkileyecektir. Fiziksel enerjilerini; daha çok toplum yararına ve çevresindeki insanları mutlu etmek için maddeye dönüştürmeleri herkese iyi gelecektir. Hafif sporlar yapmaları da kendilerine iyi gelir. Bu ay; bu iki burcun libidoları da yükselecektir. Aşk, sevgi konularında ateşli beraberliklerin yanında kavgalar da çıkabilir. Sevgi ve Aşk konularında köklü değişimlere açık olmalılar ve bu konularda  kendilerine hedefler koymalılar. Kendi duygularında derin değişimler için hazırlık yapmalarını öneririm. Tutkularını dizginlemeleri ve  illegal aktiviteleri olanlardan uzak durmaları gerekiyor…

Koçlar ve Teraziler Haziran ayını  gayet sakin geçirecekler. Aslan daki Mars – Venüs beraberliği onlara olumlu yansıyacaktır. Hırs ve heyecanlarını gayet dengeli, yumuşak ve uyum içinde göstereceklerdir. Fiziksel canlılıkla beraber kolay başlangıçlar yapabilirler.

10 – 30 Haziran arasında Gökyüzünde oluşacak Mars – Uranus  zorlu açısıyla beraber Türkiye’de özellikle sporcularımızın, spor seyircilerinin, sanatkarlarımızın ve kadınlarımızın;  özgürlük duyguları, eğlenme hakları ve çocuklarla ilgili duygularında sürpriz eylemler, aşırı, abartılı, heyecanlı tepkiler  ve bunların sebep  olduğu olaylar yaşayabiliriz. Umarım bu olaylar sürpriz patlamalara (gaz, grizu, doğalgaz, elektrik…)  ve kayıplara neden olmaz.

Her daim sağduyulu  davranarak, yaz mevsimine güzel bir başlangıç yapmak ümidiyle, herkese  keyifli  neşeli günler dilerim.

Astroloji Eğitmeni ve Danışmanı

Start typing and press Enter to search