Temmuz – Ağustos 2024 Gökyüzü Bizleri Nasıl Etkileyecek?

2- 29 Temmuz arasında gökyüzünde Boğa burcundaki  Mars – Uranus beraberliği, Boğa ve Akreplerin son 10 günlük devresinde doğanları sürpriz zor olaylarla etkilerken,Yengeç ve Oğlak  burçlarının son 20 gününde doğanları ve Aslan ve Kovaların ilk 10 günlük devrelerinde doğanları ise yine sürpriz ama olumlu etkileyecektir. Sürpriz olaylar  özellikle 9, 16, 23 Temmuz günlerinde olabilir. Sıra dışı, radikal bir tarz sergilemeleri için enerjileri bu süreçte hep hat safhada ve her zaman hazır olur. Alışılmamış bir reaksiyon hızları olur. Aşırı gergin ve sabırsız olacaklardır ve bu yüzden bedenlerini riske atacakları durumlardan, sporlardan, kavgalardan bu süreçte  uzak kalmaları gerekmektedir. Marsın Kova burcundaki Plüton a olumlu etkileriyle Kovanın ilk günlerinde doğanlar, Temmuz ayında kendilerini her yönden çok derin enerjik, cesur, kararlı hissedeceklerdir. 

Satürn; 30 Hazirandan 15 Kasıma kadar Balık burcundaki geri hareketi ile beraber, Balık burcu kişilerini uyarmaya başlayacak. Yarım bırakmış işlerini, bir şeyler ters gidiyorsa, düzeltmeleri gerektiğini, ilişkilerde es geçtikleri sorunlarını halletmeleri gerektiğini, vaz geçmeyi isteyip de vaz geçemedikleri alışkanlıklarını sonlandırmaları ve yarım kalmış, üstünü örttükleri sağlık sorunlarıyla tekrar ilgilenmeleri gerektiği hatırlatılacaktır. Balıkların bedenlerini, işlerini, ilişkilerini update etme zamanları geldiğini gösteriyor Astroloji bu 5.5 aylık sürede.

21 Temmuz daki Dolunay da 18-21 Ocak doğumlular etkilenirler. Kendilerinde beğenmedikleri yönleri veya geçmişte yaptıkları ama üzerlerini örttükleri hatalarıyla yüzleşirler ve eğer isterlerse, yüzde yüz niyet ederek, bunları düzeltmeye başlayabilirler. Aynı şekilde 19 Ağustostaki Dolunayda bu sefer 15 –18 Şubat  doğumlular aynı aksiyonları alabilirler.

Bu iki ay boyunca başta ikizler olmak üzere, Terazi, Koç, Aslan ve Kovalar da şanslı bir döneme girecekler. İyi niyetli olurlarsa her şey kolaylarına gelir, güzel fırsatlarla karşılaşırlar.

Ayrıca yaklaşık her 4 yılda bir gözüken Mars – Jüpiter beraberliği bu sene İkizler burcunda tüm Ağustos ayı boyunca etkili olacaktır. İkizlerin finans anlayışını, parasını, malını mülkünü ani gelişmelerle genişletebilir. Aniden seyahatlere çıkma durumları olabilir. Daha heyecanlı, coşkulu olurlar, arzulu, istekli olma güdüleri tam olur, akıllarına gelir  ve hemen harekete geçerler. Yay burçları ise Ağustos boyunca bir şeyin yapılamayacağı ya da yapmak istedikleri her şeyi yapamayacakları söylendiğinde, herkesin yanıldığını kanıtlamaya devam etme ve  ne pahasına olursa olsun haklı olduklarını kanıtlama eğilimleri olacaktır. Ama şanslarına fazla güvenmemeleri gerekiyor. 

17-30 Mart doğumlu Balık ve Koç kişilerinin, Ağustos ayı boyunca kolayca dikkatleri dağılabilir. Hayatlarının odak noktaları hakkında sisli fikirleri  olabilir veya karşılaştıkları olaylara umursamaz tavırlar takınabilirler. 

5-29 Ağustos arasında Merkür retrosu oluşacak. 10 – 31 Ağustos arasında doğan Aslan ve Başak burcu kişileri başta olmak üzere, herkesin dikkat etmesi gereken bu olayda, büyük alım satımlar yapmayınız. Yeni işe giriş, işten çıkma, büyük organizasyonlar vs bu tarihler arasında yapmamanızı,  herhangi bir sözleşmeye imza atmamanızı öneririm. Ayrıca cep telefonu ve  PC lerinizden 5 Ağustos öncesinde back up almayı unutmayınız, çünkü, Merkürün bu ayki geri hareketi, özellikle iletişim ve teknolojiyle bağlantılı sert, sürpriz, sıradışı olaylara sebep olabilir.  

8 – 31 Ağustos tarihleri arasında gökyüzünde oluşacak Venüs – Mars – Satürn  sert açılarıyla beraber özellikle Başaklar, Balıklar ve İkizler sevgi, aşk ve para  konularında aşırı tutkulu, heyecanlı olmakla, çekimser, tedbirli, kontrollü olmak arasında gidip gelmeler yaşarlar. İyimser tarzlarını korumaları ve kendilerini en iyi nasıl hissedeceklerini hep sorgulamaları gerekiyor. Bunu sorgularken gerçek ve doğru ihtiyaçlarını belirlemeleri çok önemlidir. Aşkı için çok para harcama ve  “ben yaparım, ben bilirim”, psikozundan ayrılmaları ve daha ılımlı, daha dengeli, tedbirli olmaları bu süreçte çok önemlidir. Aksiyonlarını alırken sorumluluklarını unutmamaları gerekiyor. Hedeflerine giderken, yüzde yüz bağlı ve istekli oldukları, önlerine engeller çıkartan Evren tarafından hep test edilecektir bu ay. O yüzden vaz geçmemeleri, ve iç seslerine hep kulak vermeleri önemlidir.

Değinmediğim diğer burçlar, mevcut durumlarını devam ettireceklerdir. Esas konuları kişiye özel doğum haritaları belirler.

Yaz tatilinin tadını doya doya yaşayın, sevgiyle kalın…

Selamlar,

Astroloji Eğitmeni ve Danışmanı

Start typing and press Enter to search