2022’de Ne Olacak? İşte 2022 Burç Yorumları

KOÇ

10-20 Nisan arasında doğanlar bütün sene boyunca Pluton transiti yaşıyorlar. Bu kişiler; köklü değişimlere hazırlık yapmalılar, gerçek ihtiyaçlarına göre hedefler belirlemeliler, iş, eş, ev değişiklikleri gündemde olabilir. 

11 Mayıstan sonra şans ve iyimserlik gezegenimiz Jüpiter,  Koç burcuna girecek ve etkisi 28 Ekim e kadar devam edecektir.Aralık sonunda tekrar merhaba diyecek Koçlara. Özellikle 21 Mart – 1 Nisan arasında doğanlar bu süre içinde kendilerini daha güvende, daha şanslı ve daha risk almaya gönüllü hissedeceklerdir. Ancak madalyonun öbür yüzünde ise bu süre içinde özellikle 25 Mayıs- 14 Haziran arasında çok fazla harcama, olayları aşırı büyütme, egonu büyüttüğü için aşırı kızmalar ve pireyi deve yapma potansiyelleri uyanacaktır. 22 Haziran –5 Temmuz arasında ise  10- 20 Nisan arasında doğanlar, bedenlerini her türlü riske atacak sporlardan ya da olaylardan kaçınmaları gerekiyor. Kaza yapma potansiyelleri açığa çıkabilir. 

Ayrıca Mayıs ayı Koçlar için aşk ayı olacak. Davetleri reddetmeyin, kalbinizdeki boşlukları  dolduracak birileri karşınıza çıkacaktır.

BOĞA

22 Nisan – 18 Mayıs arasında doğanlar Uranus Transiti  yaşıyorlar. Sürpriz değişimler yaşayabilirler, Kendilerine çok farklı gelen kişilerle tanışırlar ve onunla yaşayacağı aşk, iş ve finans konularında sürpriz olaylara şahit olabilirler. 12- 29 Nisan arasında akıl faaliyetleri çok açılır, özellikle iletişim sektöründe yepyeni tasarımlar keşfedip kullanabilirler. Finans sektöründe devrim yaratabilirler, whats-up tan para yollama gibi radikal çözümler bulabilirler.

10- 14 Mart arasında fazla kalabalık yerlerde dolaşmasınlar, ani sert olaylara maruz kalabilirler.

21 Nisan – 3 Mayıs arasında doğanlar 14 Ocak’ta başlayıp 4 Şubat’ta sona erecek olan Merkür retrosundan nasibini alırlar, kayıplar yaşamamaları için 14 Ocaktan önce bilgisayarlarından,  cep telefonlarından backup  alsınlar muhakkak. Yine bu tarihler arasında herhangi bir sözleşmeye imza atmasınlar.

30 Nisan da Güneş tutulması var. Özellikle 28 Nisan – 2 Mayıs arasında doğanlar o gün kozmik enerjiden faydalanıp bir meditasyon yapabilirler ve istemedikleri alışkanlıklarından kurtulabilir ya da yepyeni hedefler belirleyebilirler.

16 Mayısta da Ay tutulması yaşayacaklar, 14-18 Mayıs arasında doğanlar için kendileriyle yüzleşme fırsatı ortaya çıkar. Bu kişiye acı verecek olsa da, beğenmediği yönlerinin, huylarının farkına varması ve artık bunları değiştirmesi gerektiğini hatırlatması açısından önemlidir. 

4-8 Mayıs ta doğanlar ise 8 Kasım daki ay tutulmasından etkileneceklerdir. Yine o gün yapacakları bir meditatif uygulama ile beğenmediği yönlerini değiştirebilirler.

29 Mayıs – 23 Haziran arasında Boğa burçları aşk açısından bol bol pozitif  olaylar yaşarlar. Finans olaylarına da yine bu kısa sürede dikkat etmeleri gerekiyor. Yatırımlarına dikkat etmeleri lazım.

6 Temmuz – 20 Ağustos arasında fevri hareketlerden aşırı sinirlenmelerden, acil tavır almalardan sakınmaları lazım.

İKİZLER

İkizler burcu bu sene Mars retrosuyla tanışacak. 30 Ekim 2022 de başlayacak ve süresi 12 Ocak 2023 e kadar devam edecektir. Marsın geri gitmesi ile beraber insanlar kendilerini halsiz, isteksiz hissederler… ama aynı zamanda da bir şey istemenin en fazla olduğu dönemdir, fiziksel enerjinin farkına vardığın bir dönemdir… daha önce istemediğin şeyleri isterken bulursun kendini..istek uyanınca enerjinin farkına varırsın. Yapmaya izin vermeyen koşullar, şartlar, kişilerle karşılaşırsın ve mücadele etme gücünü deneyimlersin.

25 Mayıs – 5 Temmuz arasında ise kendilerini  daha enerjik hissederler. Mayıs – Ekim arasında da şans İkizlerden yana olacaktır. 24 Haziran 18 Temmuz arasında ise aşk ve ilişkilerden yana istekli olacaklardır. Kova daki Satürn de İkizlere olumlu açı yapacağından isteklerini gerçekleştirme potansiyelleri çok fazla olacaktır.

YENGEÇ

Ocak ayında eski aşkları tekrar gündeme gelebilir.

11- 22 Temmuz arasında doğanlar Pluton transitinin güçlü köklü değişimler potansiyelinden etki alıyorlar. Bu kişiler içlerine yönelip hangi konuda değişim yapmak istiyorlarsa, o konudaki gerçek ihtiyaçlarını ortaya çıkarıp hedef olarak  belirleyip hemen aksiyon almalılar ki, bu büyük enerjiden olumlu  faydalansınlar. 

25 Ocak –  6 Mart arasında aşırı hırs, heyecan, öfke duyacakları olaylara şahit olabilirler, bu süre içinde sakin kalmaları lazım.

19 Temmuz – 11 Ağustos arasında  Venüs; Yengeç burcuna girecek, aşk potansiyelleri uyanıyor.

ASLAN

Aslan burçları için  özellikle  21 Mart – 15 Mayıs  arasında ve 20 Temmuz – 21 Ağustos arasında zorlu dönemler olacak. Elektrik olayları, sürpriz, sıra dışı olaylar, skandallar özellikle 10-14 Mart arasında patlak verebilir. 2022 yılında Satürn Kova burcunda ilerlerken Kova ve Aslan burcu kişilerinde, genelde özgürlük konularında değişim ve yenilenmelerini gerçekleştirmek için sorumluluklar yükleyecektir. 

Satürn ayrıca kişisel alanlarında da kötü alışkanlıklarını bırakmaları için bedenlerinde ihmal ettikleri hastalıkları gün yüzüne çıkartırken, aynı zamanda babalarıyla ilgili sorumluluklarını da gündeme taşıyacaktır.  

7 Mart – 15 Nisan arasında aşk, sevgi konularında, temelinde özgürlük hisleri olan  olaylar yaşayabilirler. Boşanmak, ayrılmak isteyenler için güzel bir dönemdir. 

12 Ağustos – 5 Eylül arasında ise Venüs Aslan burcuna giriyor.Gözden kaçmış ve takdir edilmemiş hissediyorsanız, bu transit sizi bir hafta boyunca ruhunuzu yatıştıran iltifatlarla ve muhtemelen parayla rahatlatacaktır. Aşk, sevgi kriterlerinizi de bu süre içinde tekrar gözden geçirmenizi tavsiye  ederiz.

BAŞAK

Başaklar bu sene çok şanslılar çünkü hem sürpriz, radikal değişimleri  hem de köklü değişim ve dönüşümleri tetikleyen Uranus ve Pluton; Başak burcuna çok olumlu açılar yapıyor. Her neyi değiştirmek istiyorlarsa, o konudaki gerçek ihtiyaçlarını içsel olarak belirlesinler, hedef olarak  bilinçlerine  yükseltsinler ve fazla düşünmeden hemen aksiyon alsınlar, sonuçları çok iyi olacaktır. 

Ancak özellikle 8 – 23 Eylül arasında doğanlar Balık taki Neptünün etkisindeler, verdikleri kararlarda riske girmemeleri gerekiyor. Risk faktörünü ortadan kaldıracak gerekli bilgileri;  kararlarından önce edinmeleri gerekiyor. Psikolog, sanatkar, eczacı veya mistik kişilerle tanışabilirler. Bu mistik kişiler; Başak burcu insanlarını, şimdiye kadar neyi hayal ediyorlarsa, onları tetikleyeceklerdir. Yanlış ilaç kullanımına da ayrıca dikkat etmeleri gerekiyor. 

Eylül – Aralık arasında bazen olaylara aşırı tepki vermeleri, sinirlenmeleri  doğaldır. Özellikle öfke kontrolunu öğrenmeleri gerektiğini bu sürede anlayacaklardır. 

TERAZİ

14 – 23 Ekim arasında doğanlar içlerinden yükselen köklü değişim – dönüşüm arzularını gerçekleştirmek için artık  harekete geçmeliler, kendilerine  doğru hedefler belirlemeli ve hemen o yola girmek için ilk adımlarını atmalıdırlar. Kayıplar yaşamaları olağan olsa da kayıplardan kazançlar da ortaya çıkaracaklardır. Zaten köklü değişimler uzun süren sert olaylarla oluşur.  Mart – Eylül arasında Satürnün olumlu etkisiyle bu köklü değişimlerini gerçekleştirdiklerinde ilerde ödüllerini de alacaklardır. Özellikle 1-15 Nisan arasında tüm Terazi kişileri çok cesaretli, atılgan ve enerji dolu olacaklar, ancak bu enerjileri; disiplin altında güzel yapılandırılacaktır. Enerjilerini maddeye dönüştüremezlerse, stresten hasta olma potansiyelleri de ortaya çıkar. Böbrek, kan ve cilt hastalıkları gözükebilir. 

Aşk ve sevgi, sanat, estetik  konularında 7 Mart – 5  Nisan  ve  24 Haziran – 18 ve 30 Eylül – 23 Ekim arasında çok olumlu yönde olaylar yaşayabilirler. Herkese hediyeler verme istekleri uyanır içinizde, aşka aşık olursunuz. 

11 Mayıs – 28 Ekim arasında ise aşırı abartma, pireyi deve yapma potansiyelleriniz uyanacaktır.

AKREP

Akrepler için bu sene tutulmalar yılı olacak. 30 Nisan 2022 de Güneş, 16 Mayıs 2022 de Ay, 25 Ekim 2022 de Güneş  ve 8 Kasım 2022 de, Ay tutulmalarının etkisinde kalacaklar. Kendilerini olumlu değiştirmek ve yepyeni bir sayfa açmak için güzel bir şanstır bu tutulmalar. Bu tarihlerde kendilerine özgü meditatif  bir yöntem belirleyip içlerine yönelip, değişim yapmak istedikleri alanlarda gerçek ihtiyaçlarını ortaya çıkartmalılar ve o yönde hiç fazla düşünmeden iyi niyetlerle ilk adımlarını atmalıdırlar.

Aynı zamanda Akrepler için 2022;  sürpriz değişimler yılı olacaktır. Sürpriz aşklar, sürpriz sonlanmalar, sürpriz iş teklifleri, sürpriz kayıplar, kazançlar, seyahatler yaşama potansiyelleri çok fazladır. Babalarıyla ilgili sürpriz gelişmelere de şahit olabilirler. Yaşadıkları her sürpriz ve sıra dışı olayları es geçmesinler, araştırıp büyük resmi görmeye çalışırlarsa çok kazançlı ve değişik bir yıl geçirirler ve bundan keyif alırlar. Neticede kendilerini nasıl geliştireceklerini anlarlar. Değişime açık olmalarını gerektiren bir yıl bekliyor onları.

Boğalar gibi, Akrepler de 10- 14 Mart arasında dikkatli olmalılar, fazla kalabalık yerlerde dolaşmamalarını tavsiye ederim. Ani sürpriz olaylarla karşılaşabilirler.

YAY

İkizlerdeki Mars retrosundan Yaylar da nasibini alacaktır. Özellikle Kasım ve Aralık aylarında fiziksel enerjilerini, bedensel güçlerini, libidolarını  deneyimleyecekler. Yurt dışına gidebilirler, detayları kolay öğrenecekleri bir yıl olacaktır. 

10 Mayıs a kadar yaşayacakları duygusal ya da maddesel olayları abartma, büyütme potansiyelleri var. Ama 11 Mayıstan Ekim sonuna kadar son derece şanslı olacakları bir döneme girecekler.

Aşk konusunda 7 Mart – 5 Nisan, 3-28 Mayıs, 12 Ağustos – 5 Eylül ve 10 Eylül – 23 Ekim arasında güzel, olumlu gelişmeler yaşayacaklar. Ekim ayında aşk uğruna ve  sevdikleri maddesel şeyler için  fazla para harcama durumları yaşayabilirler.

Kovadaki Satürn,  bütün sene içinde isteklerini gerçekleştirmelerine yardımcı olacaktır. Çünkü istekleri, hedefleri için disiplinli çalışmayı, sorumluluk duymayı ve sabırlı olmayı öğrenecekler 2022 de.

OĞLAK

10 – 20 Ocak arasında doğanlar yaklaşık 4 yıldır köklü değişimlerle zorlanıyorlar, ancak, etkisi 2023 ten sonra giderek yavaşlayacaktır. İşinde, evinde,  özel hayatında, finans işlerinde ya da başka bir konuda, ya da anlayışında köklü değişimler için gerçek ihtiyacını belirleme durumundalar. Jupiterin açıları da  olumlu olacağı için  iyimserliklerini kaybetmedikleri sürece tüm oğlakların karşılarına güzel fırsatlar çıkacaktır. Babalarına daha fazla zaman ayıracakları bir zaman da olacaktır 2022. Ocak ayında finansal hareketlere dikkat etmeleri gerekiyor. Kredi ya da borç para almamaları gerekiyor. Ayrıca Ocak ayında eski aşkları tekrar gündeme gelebilir. 

30 Ocak – 10 Mart arasında aşk ve sevme potansiyelleri tavan yapacaktır. 

20 Şubat – 14 Mart arasında bedenlerini riske atacak sporlar yapmamalarını ya da tehlikeli maceralara girmemelerini tavsiye ederim. Özellikle 10-14 Mart arasında bütün dünyada olduğu gibi, Türkiye’de de sürpriz gerilimler yaşanabilir. Teknolojik problemler, elektrik, internet kesintileri oluşabilir.

Oğlakların; bütün sene boyunca aşk, kariyer, ilişki ya da finans alanlarında,karşılarına Boğa burcu insanları sürpriz bir şekilde çıkabilir ve onunla yaşayacağı olaylar sayesinde farkında olmadıkları duygularını keşfederek aşama yapabilirler.

KOVA

Kova burcu insanları  geçen sene olduğu gibi, bu sene de Satürn’ün etkisinde kalacaklar. Yani irade, disiplin, sabır ve sorumluluk hissedecekleri olaylar yaşarlar. Zamanı nasıl yönetecekleri, nasıl program yapmaları ile ilgili olaylara şahit olacaklardır. Özgürlüklerini gerçekleştirirler, geçen sene bu konuda planlar yapanlar, bu sene rahatlıkla aksiyonlarını alabilirler.  Ayrıca içlerinde, evrensel anlamda, insanlık yararına hizmet etme istekleri uyanabilir, bu konuda da  rahatlıkla çalışmaya başlayabilirler.

Kovalar aynı zamanda sürpriz değişimler yaşayabilirler, bunlar sürpriz kayıplar ya da kazançlar şeklinde ortaya çıkabilir, sürpriz aşklar, ilişkilerde sürpriz başlangıçlar ya da sonlanmalar olabilir. Bu konularda içlerinden gelen değişim rüzgarlarına kulak versinler,  rüzgarın karşısında durmasınlar,  rüzgarı arkasına alsınlar, değişime direnmesinler.  10- 14 Mart arasında özellikle 21 Ocak – 5 Şubat arasında doğmuş Kovalar sürpriz teknolojik olaylarla karşılaşabilirler, bu dört günde fazla kalabalık yerlerde dolaşmamalarını, elektrik ve internet kesintilerine karşı önlemler almalarını tavsiye ederim.

22 Ağustos – 5 Eylül arasında Kovalar finansal zorluk çekebilirler, bu kısa zaman aralığında tedbiri elden bırakmasınlar. Finansal risk analizleri yapılmalı.

21 Ağustostan sonra Ekim sonuna kadar kovalar kendilerini her zamankinden daha fazla enerjik hissedeceklerdir. Heyecanlı, coşkulu, saman alevi gibi parlayan ve libidoları yükselen Kovalara; enerjilerini, özellikle bu zaman periyodu içinde, maddeye dönüştürecekleri alanlar bulmalarını tavsiye ederim.

BALIK

Boğadaki Uranus; Balıkları 2022 nin tamamında çok olumlu etkiliyor. İstedikleri gibi ve kolay olaylarla sürpriz, radikal kararlarını gerçekleştirebilirler. Yeter ki ilk adımlarını atsınlar. 21 Ağustostan Aralık sonuna kadar fiziksel enerjilerini, libidolarını, mücadele güçlerini deneyimleyecekleri olaylar yaşamaları normaldir. Bu dönemde erkek arkadaşları, erkek kardeşleri ile ilgili gerginlikler gündeme gelebilir.  Enerjilerini boşaltmaları gerekiyor, boşaltamazlarsa yazmayı, günlük tutmayı deneyebilirler. 

10 – 20 Mart arasında doğanlar 2022 de Mart,Nisan aylarında ve 20 Ekim – 31 Aralık arasında çok fazla derinleşebilirler, fazla hayal kurarlar ve hatta hayallerinin altında kalan korku, endişe ve takıntıları aklına gelebilir, duygularını aşırı abartabilirler, o yüzden yalnız kaldıklarında kendilerini oyalayacakları  hobiler, uğraşlar bulmalarını ve iyimser tavırlarını hiçbir zaman kaybetmemelerini  tavsiye ederim. Ama madalyonun öbür yüzünde ise imajinasyon yeteneklerini,  yaratıcılıkları ile birleştirebilirlerse sanat potansiyelleri çok yükselir. Özellikle Nisan ayında Venüs Balık burcunda seyredecek, Balık kişilerinde aşık olma sevme duygusunu ayyuka çıkartacak fırsatlar yakalayabilirler. Abartmadan keyfini sürsünler. 

2022 nin tüm dünya için sağlıklı, keyifli ve barış dolu bir yıl olmasını dilerim.

Astroloji Eğitmeni ve Danışmanı

Start typing and press Enter to search