Ocak 2023 Nasıl Geçecek? 

Merkür Oğlak burcunda 18 Ocağa kadar geri gidecek. 29 Aralık tan önce, Oğlaklar, Yengeçler, Koçlar ve Teraziler PC lerinden cep telefonlarından back-up almalarını unutmasınlar. Büyük organizasyonları, düğün, davet, lansman vs gibi 18 Ocak tan sonraya  yapmayı planlayınız. Herhangi bir kontrata imza atmayınız. 

6 Ocaktaki  Dolunay da Yengeç ve Oğlakların 7 – 11 Temmuz ve 5 – 9 Ocak arası doğanlar  etkilenecektir. Önemli kararlarınızı dolunay sırasında içinize yönelerek alabilirsiniz. Yol gösterici fikirler yapacağınız meditatif bir çalışmada aklınıza gelecektir.  

 Kovanın ve Aslanın son 10 günlük devresinde doğanlar,  gerçekleştirmek istedikleri her ne varsa, aksiyon almaları için  artık  son evreye giriyorlar. Kararlarınızı;  akıl oyunlarından uzak, içinizdeki, duygunuzdaki gerçek ihtiyacınıza göre doğru belirleyip, geciktirmeden ilk adımınızı Ocak sonuna kadar atınız.

İkizlerin ilk 15 günü içinde doğanlara müjdemiz var, uzun süredir geri giden Mars;  12 Ocak’tan itibaren düzeliyor. 22 Mayıs – 10 Haziran arası doğumlu İkizler ile 23 Kasım – 11 Aralık arası doğumlu Yaylar  yeni aksiyonlara, heyecanlara girmek için 12 Ocak’tan itibaren enerjilerini tam ve yerinde hissedeceklerdir. 

27 Aralık  – 7 Ocak arası Oğlak burcundaki Plüton’un yanından  Venüs geçecek. O günler içinde doğanlar ve zıttındaki 28 Haziran  – 8 Temmuz arasında  doğan yengeçler aşk, sevgi konularında  daha önceden planladıkları köklü değişimler için, o günlerde özellikle 3-4 Ocak ta kararlarını onaylayan güzel olaylar yaşayabilirler.

Koçların ve Terazilerin ilk 10 günlük devresinde doğanlar için şanslı bir dönem başlayacak.  İyimserliğinizi kaybetmediğiniz sürece şanslı günler sizlerle beraber olacak. Ama madalyonun öbür yüzünde detayları fazla abartmaktan kaynaklanan egosal şişkinlikler, pireyi deve yapmalar yaşanabilir. Bunlara dikkat ediniz.

Balık ve Başakların son 10 günlük devresinde doğanlar hayal dünyalarında dolaşmaya, özel önemli rüyalar görmeye, sanat potansiyellerini yükseltmeye devam edeceklerdir. Kararlarında risk analizlerini doğru yapmalarını çok öneririm. Yalnız kalmamaya dikkat etmelerini, hobileriyle uğraşmalarını, arkadaşlarıyla  beraber olmalarını, ilaç, gıda zehirlenmelerine dikkat etmelerini… Ocak ayında da tavsiye ederim. 

Boğa ve Akreplerde Uranüs’ün etkisi Ocak ayında da devam ediyor. İkinci 10 günlük devrede doğanlara etkili olan Uranus, bu kişilere sıradışı, radikal değişimlerini yapabilmeleri için  sürpriz olaylar yaşatmaya devam edecektir. Bu yüzden kendilerine farklı gelen sıra dışı tiplerle karşılaşmaları son derece normaldir. 

Güzel ısındığınız sağlıklı ve barış dolu günlerinizin bol olduğu  bir Ocak ayı dilerim.

Astroloji Eğitmeni ve Danışmanı

Start typing and press Enter to search