Mart – Nisan nasıl geçecek?

10 Mart’ta Balık burcunda Yeni Ay oluşacak. Özellikle 10 – 12 Mart ile 12-14 Eylül arasında doğanlar olmak üzere, aşkta, işinizde ve diğer konularda,yatırım projelerinizde yepyeni başlangıçlar yapmak istiyorsanız 10-15 Mart arasında bunlarla ilgili aksiyonlarınızı planlayabilirsiniz. Satürn’ün de Balık burcunda olması sebebiyle  bu projelerinizi gerçekleştirdiğinizde olumlu sonuçlarıyla karşılaşırsınız.

25 Mart’ta 5 derece Terazi burcunda Ay tutulması var. Özellikle 23-27 Mart doğumlu Koçlar ile 26 – 30 Eylül doğumlu Teraziler 25 Mart’ta içselleşirler ve geçmişte yaptıkları ile yüzleşirler. Kendilerinde düzeltmek istedikleri konular varsa, bunları iyileştirmek adına niyetlerini belli etsinler ve kesinlikle geçmişte yaptıkları ile ilgili kendilerini kritik etmesinler. Çünkü geçmişte alınan kararlar,o zamanın aklı ve şartları çerçevesinde her zaman doğrudur. Geçen sürede gelişen aklınızla ve değişen şartlarla geçmişteki kararlarınızı irdelemek kendine yaptığınız en büyük haksızlıktır. 

2 – 26 Nisan arasında Koç burcunda Merkür retrosu yaşayacağız. Daha önceden de yazdığım gibi 2 Nisan’dan önce özellikle Koçlar ve Teraziler PC lerinden ve cep telefonlarından backuplar almayı unutmayınız. Önemli alım – satım kararlarınızı, organizasyonları, seyahatleri Retro zamanına denk getirmeyiniz. Çünkü aklınıza gelmeyen bir takım iletişim zorluklarından kaynaklanan aksiliklerle yüzleşebilirsiniz.

8 Nisan’da 19 derece Koçta ise Güneş tutulması olacak. 6-10 Nisan arasında doğanlar ile 10 – 14 Ekim arasında doğanlar etki altında kalırlar. Tutulmalarda oluşacak kozmik enerjiden faydalanmak için o gün yapacağınız kendinize uygun bir meditatif çalışmayla, kendinizde beğenmediğiniz yönlerinizi değiştirmek için güzel niyetlerde bulunabilirsiniz. 

Ayrıca 1-25 Nisan arasında Mars ve Satürn Balık burcunda bir araya gelecekler. Yine Balık ve Başak ları olumlu etkileyecek bu durumla birlikte, bu kişilerin fiziksel enerjileri disiplin altında olur. Nasıl aksiyon alacaklarını önceden programlama, planlar yapma, iradeli, tedbirli, sorumlu davranma gibi yetkinliklere sahip olurlar. Ama madalyonun öbür yüzünde de kavgalardan stresten uzak durmalarını tavsiye ederim. Bedenlerini riske atacak hareketlerden, ağır sporlardan bu süre içinde uzak durmaları gerekiyor. 

13-29 Nisan arasında oluşan  Güneş – Plüton sert açısıyla beraber  Koçlar ve Terazilerin son günlerinde doğanlar ile Kova ve Aslanların ilk günlerinde doğanlar  kendilerini baskıda hissedebilirler. O yüzden başkalarını da farkında olmadan baskı altına alabilirler.  Kendinizi değiştirmek istediğinizde içsel gözlemler yapmanız gerekiyor, sadece başkalarını etkilemek önemli değil, bunun tarzının doğru olup olmadığını da kontrol etmeniz gerekiyor. 

Mart’ta seçimlerde neler olacak?

31 Mart’taki seçimlerde, Balık burcundaki  Mars – Satürn beraberliği Türkiye’nin haritasında MC noktasını ve orda duran Uranüs ü tetikleyecek. MC noktası; hükümeti,  zirve noktasını temsil eder. Ani sürpriz değişimler olabilir. Umarım barış içinde güzel bir seçim olsun. 

21 Mart taki ekinoksla beraber bahar gelecek. Yaşantınızda da güzel, neşeli, keyifli ve sağlıklı nice baharlarınız olsun. Tabiatta bu zamanda duyulan uyanışı, heyecanı, coşkuyu hep hissetmeye, koklamaya ve hafızalarınıza kaydetmeye çalışın. 

Sevgiyle kalın her daim…

Astroloji Eğitmeni ve Danışmanı

Start typing and press Enter to search